Cat de frumos a fost la “Funky Bazaar” Editia I Cluj-Napoca

A trecut o saptamana de la „Funky Bazaar” un proiect pe care l-am realizat cu Miha si Evelyn!

Am lucrat la acest eveniment mai bine de o luna de zile si ne bucuram ca am avut parte de multe aprecieri! La prima editie a targului am adus artizani noi ce au adus cu ei multa speranta si dorinta de a-si vinde accesoriile, unii au reusit mai mult, altii mai putin, dar sunt sigura ca pentru orice artizan primul lor targ a insemnat mult.

Alaturi de noi au fost: Gabriela Popescu, Mihaela Berbecar, Evelyn Alice Torok, Ana Maria Iacob, Bianca Muresan, Noemi, Reka, Stanean Irina, Ruxandra, Elena Gheara, Roxana Dan Ioana, Andreea Cuciureanu, Lavinia Pop, Andreea Costin, Copil Ilinca, Bianca Comsa, Ema Pantea, Anca Hanu, Andi Takacs, Mihai Hendea, Aura Serban, Andreea si Iza, Oana Petras, Malvina, Owlipop, Ioana Morar, Petruta, Eliza, Flore Diana, Popa Raluca, Florina Farcas, Ivascu Alexandra, Diana Bodnar, Cristina Andonie.

Ne-am simtit bine, a venit lume care chiar astepta asa ceva de mult timp…un eveniment frumos in Cluj, intr-o atmosfera artistica si cu multa voie buna. Am avut parte de artizani care lucreaza in acest domeniu de ani de zile si care realizeaza accesorii superbe, am avut cateva ore bune de muzica live, o tombola cu premii, hainutze vintage, obiecte decorative si sa nu uitam de bunatatile pe care Reka ni le-a adus (prajituriiii)

Presa locala a fost si ea alaturi de noi si asta a fost foarte important si pe aceasta cale le multumim tututror. Revista Atelierul a fost si ea cu noi, ca de fiecare data, e prezenta la Cluj peste tot!!! Speram cat de curand va ma anuntam si o a doua editie a targului, undeva in aer liber poate, pentru ca deja e vara !!!!
Va pup si va urez vizionare placuta in albumul cu fotografii realizate de patakiphotography !

Comments are closed.