Femei pe Matasari – Festival urban si accesoriile mele!!!

“„Mătăsari, locul unde femeia se vinde la colț de stradă”, „De neoprit! Încă o serie de aresturi pe Mătăsari!”, „Femeile ușoare sunt la ele acasă pe Mătăsari!” – acestea sunt doar câteva titluri de ziare care reflectă percepția negativă asupra zonei Mătăsari.
Dar dacă mâine dimineață v-ați trezi și ați citi în ziar: „Mătăsari, locul unde arta se admiră la colț de stradă”, „De neoprit! Încă o serie de evenimente culturale pe Mătăsari!”, „Femeile artiste sunt la ele acasă pe Mătăsari!”?
Acesta este obiectivul proiectului „Femei pe Mătăsari”, schimbarea percepției asupra acestei zone, dar acest obiectiv nu va fi atins într-o singură noapte, ci în 3 zile și 2 nopţi. Un adevărat maraton al artei și culturii prin care ne propunem să dezvăluim fața nevazută și nebănuită a zonei Mătăsari. Femeile nu se vor mai vinde la colț de stradă, ci își vor expune arta, talentul pentru a răsturna valorile negative ale acestei zone și pentru a redefini rolul femeii în societate.” Restul articolului aici : Zazine -Pentru revista Atelierul
Mai multe detalii gasiti pe : http://www.revista-atelierul.ro si pe Femei pe Matasari

VA ASTEPT CU DRAG LA BUCURESTI!
Nu voi fi personal acolo, dar dragii mei de la Revista Atelierul, vor avea grija ca accesorile mele sa va faca ziua mai frumoasa!

1 Comment on Femei pe Matasari – Festival urban si accesoriile mele!!!