Zilele Clujului, seara la folk!

In această perioadă sunt zilele Clujului şi ieri a fost a 5 a zi în care Clujul şi-a serbat ziua! Am avut parte de muzică folk şi de nume sonore. Concertele au fost moderate de jurnalistul (şi fostul meu coleg de muncă) Ciprian Aron care a întreţinut lumea şi a făcut să vină în număr cît mai mare ( ce-i drept au fost cîţiva stropi de ploaie, dar pentru că sunt mulţi care iubesc acest gen de muzica nu a contat).

Am descoperit tineri care erau încantaţi de toate piesele folk, ştiau versurile, cantau împreună cu interpreţii, dar şi oameni maturi care se bucurau de piesele din tinereţile lor.

Alături de clujeni au fost : Adi Bezna, Cătălin Ungureanu, Florin Sasarman, Octavian Bud, Valentin Moldovan, Vasile Mardare, Andrei Păunescu (fiul regretatului Adrian Paunescu), Magda Puskas ( care m-a încantat cu piesa „Taina”), Ioan Onişor, Ionuţ Mangu ( care are o piesa superbă „ Hasuri” pe care am avut ocazia să o ascult dupa 8 ore dupa ce a scris-o), Emeric Imre ( cu piesele lui superbe, dar preferatele mele vor rămane „ Buna variantă rea” , „Nebun de alb” ) şi Mircea Vintilă ( care ne-a fascinat cu un repertoriu superb, dar şi cu piesele de rezistenţă „Miruna”).

Clujul rămane în sărbătoare pentru că vineri începe TIFF-ul şi sper să fiu şi acolo prezentă şi să vă scriu!
Cateva fotografii de la eveniment şi cu drag vă aşteptăm la CLUJ!!!!

Comments are closed.