Atelierul de make-up de maine :)


 
 Linkul evenenimentului de maine, marti, 11.12.2012 se afla AICI
Atelierul de make-up are loc în cadrul Incubator107 Cluj ( http://www.facebook.com/Incubator107Cluj?fref=ts ) şi este ţinut de meşter Gabriela Popescu (http://www.facebook.com/gabriela.popescu.18?fref=ts ).

CE?

În prima şedinţă a atelierului ( de pe 15 noiembrie)s-a discutat despre îngrijirea feţei, cum să ne demachiem, cum să ingrijim tenul în perioada rece a anului şi despre cum să ne găsim produsele de ingrijire pentru fiecare tip de ten.

În a doua parte, ce are loc pe 11 decembrie , vom discuta despre machiajul de seară şi machiajul de eveniment.
Dar vom trece foarte scurt şi prin etapele de curăţare a tenului şi hidratarea lui în sezonul rece.
Vom învăţa cum să aplicăm tuşul de ochi, aplicarea genelor fir cu fir, aplicarea genelor bandă.
De asemenea, spre sfârşitul întâlnirii vom avea câteva imagini proiectate cu şedinţele foto pe care le-am realizat de-a lungul timpului.

CU CINE?

Cu Gabriela Popescu, designer de bijuterii la bază, dar şi o foarte bună machioză. Lucrează în domeniu de mai bine de 4 ani. A lucrat la cateva studiouri foto din Cluj-Napoca, a colaborat cu fotografi, pentru diferite şedinţe foto cu diferite firme de îmbrăcăminte şi încălţăminte.
Realizează machiaje pentru diferite evenimente, banchete, baluri de boboci, mirese, sedinte foto pentru reviste, pictoriale, dar face şi ” face painting” şi “body painting”.
E genul de om cu zâmbetul pe buze tot timpul, care doreşte cu cea mai mare plăcere să împărtăşească tot ce stie şi ce a învăţat în toţi aceşti ani de muncă în domeniu.

CU CE?

Cu multă voie bună, răbdare şi sperăm cu mulţi doritori de a învăţa secretele machiajului.

Participarea la atelier este gratuită, însă este recomandată o donaţie de 10 lei pe atelier.

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul.

Comments are closed.