BB Cream Oriflame – Produsul preferat din aceasta vara


Va astept LUNI, 29.07.2013, intre orele: 14:00-18:00, la Sediul Oriflame Cluj-Napoca ( In Marasti, str. Teleorman, nr. 25 ) pentru o sedinta de make-up GRATUITA ( folosind produsul meu preferat din aceasta vara, BB Cream si bineinteles restul produselor pentru a realiza un machiaj perfect pentru o zi de vara)

Multumim pentru foto : Zagrean Viorel

Ce folosesti pentru ingrijire si machiaj pe timpul verii? Folosesti crema hidratanta in fiecare zi? Dar fond de ten? Stii ca pe timpul verii este indicat sa folosesti o crema hidratanta mai usoara si machiaj lejer… Oriflame  lanseaza un produs care asigura ingrijire si infrumusetare in acelasi timp: BB Cream.

BB Cream este un concept creat de DERMATOLOGI pentru ingrijire si infrumusetare.
Este un produs cu efecte multiple, ce combina machiajul, ingrijirea pielii si protectia solara. Corecteaza toate tipurile de pigmentare, cosuri, diferente de nuanta a pielii si alte imperfectiuni. In plus, reduce aspectul porilor.
BB Cream este in acelasi timp cel mai TRENDY produs cosmetic din lume pentru ca iti ofera beneficii multiple, cu aplicare in cel mai scurt timp si are un touch natural. Ritmul zilelor in care traim nu ne mai permite sa folosim foarte multe produse care sa ne ajute sa obtinem si hidratare si machiajul dorit.

In functie de tipul de ten si de gradul de sensibilitate a acestuia, BB Cream poate inlocui crema hidratanta, crema cu factor de protectie si fondul de ten/corectorul (vezi mod de utilizare).

Concept beneficii  5-in-1:
– hidratare pentru intreaga zi
– FPS 30*
– Acopera imperfectiunile si cosurile
– Confera instantaneu un aspect stralucitor
– Are o textura lejera, nu contine ulei
Mod de utilizare:
Se foloseste zilnic, pentru un look plin de prospetime.
Daca ai tenul uscat, aplica BB Cream peste creama hidratanta obisnuita
Daca ai tenul mixt/gras, aplica doar BB Cream, este tot ceea ce ai nevoie.

Comments are closed.