Machiaj pentru mireasa


Cateva informatii ptr. viitoarele mele mirese.

In ultimii ani, am realizat machiaje pentru cataloagele de prezentare  a unor companii renumite din domeniul frumusetii si al modei precum: Benvenuti, Piera, Guess, diferite sedinte foto pentru portofolii de hair, portofolii pentru modele, dar am si avut placerea sa lucrez cu doamne si domnisoare gata sa isi aleaga un machiaj special pentru o zi la fel de speciala.
 Despre produsele pe care le folosesc iti pot spune ca sunt de calitate si toate clientele mele au fost multumite.
    Folosesc produse de la INGLOT, Coastal Scents, Bourjois, Sleek, NYX, MAC, Maybelline, Make Up Forever, FlorMar Proffesional, Lòreal Paris, Oriflame ( sunt printre cei 6 make-up artisti din Romania, pentru aceste produse) dar si multe alte produse.
  
    Atunci cand realizez un machiaj de mireasa ma intereseaza clienta mea sa fie multumita, sa fie un machiaj care reziste pe tot parcursul nuntii, dar sa se simta si confortabil cu acesta. Bineinteles imi doresc sa am si mirese indraznete care isi doresc un machiaj spectaculos pentru o asemenea zi.

   
Recomand cu CEL PUTIN o saptamana inainte un tratament cosmetic la cineva de specialitate, pensat, epilat mustata, daca este cazul.
    Deasemena recomand mersul la solar ( daca este cazul bineinteles) tot cu cel PUTIN o saptamana inainte de machiaj.
Se pot aplica si gene false tip banda, ( de unica folosinta) tip smocuri sau  fir cu fir, pentru un look mai intens si mai dramatic. AM RUGAMINTEA SA STIU INAINTE DE MACHIAJ.

Comments are closed.