Despre HotSpot Fashion. Retail meets ecommerce !

Sambata pe la pranz, intr-un loc deosebit, numit Ragaz ( tu ai fost pana acum acolo? ) am luat parte la o conferinta unde s-a discutat in principal despre on-line si fashion.

 Prima intrebare pusa de catre speakeri romani a fost ” Aveti un magazin on-line (de fashion ) sau vreti sa va faceti asa ceva?”

Ei bine, eu nu am raspuns nici da nici nu…Dar avand in vedere cat de mult ca ajuta pe mine on-line-ul( atat ca make-up artist cat si ca designer de bijuterii) a fost clar ca voi participa cu drag la o astfel de conferinta si ca ce voi auzi ma va ajuta.
Da, m-a ajutat, dar sincera sa fiu mi-a si taiat aripile :)) Ei, sa nu o luam chiar asa tragic…Dar trebuie sa stim un lucru, ca desi pentru unii cand zici on-line insemna ca “stai toata ziua pe facebook” nu-i chiar asa, mediul on-line din ziua de azi e asa de dezvoltat, incat daca esti cineva in mediul acesta ( dupa parerea mea) esti chiar in top si ce ti-ai propus ti se va indeplini.
Bun…
Sa trecem mai departe…
S-a inceput cu Alin Stanciu, clujeanul ce are : FashionUp
El a incercat sa ne dea cateva “Tips and tricks” pentru un plan de business reusit…multe slide-uri pline cu informatii. ( Sa nu credeti ca e usor sa-ti faci un magazin on-line cu hainute, ooo…chiar deloccc…)

A urmat Mirela Bucovivean de la Molecule F, care a avut o naturalete si a explicat curat despre designerii romani si platforma pe care o detine. O platforma la fel de curata, fara reduceri si fara “vorba multa”  un magazin on-line unde doar anumite femei isi vor achizitiona de acolo hainute.
De ce spun doar anumite? E simplu : Pentru ca hainele de acolo sunt atat de simple, minimaliste, curate si spun o poveste…si multe din asa zisele doamne din ziua de azi nu isi doresc poveste ci au nevoie doar de X brand, scris fix pe piept 🙂 si ele nu cred ca isi vor cumpara vreodata de pe Molecule F ceva.
A urmat apoi : Petru Chiriac – Il Passo 
Despre magazinele fizice, dar si cel on-line al aceluiasi brand.

Si Mihai Spataru de la Mycloset.ro, despre kilipiruri, intrebari si raspunsuri despre shoopingul on-line cu preturi mici.
Vicki Nicola  – vickipedia.ro ne-a povestit despre avantajele magazinelor on-line. Despre relaxarea pe care o ai atunci cand faci shooping on-line ( cand vrei tu, unde vrei tu la ce ora vrei tu fara sa-ti zabeasca prea mult, sau poate chiar deloc o vanzatoare 🙂

O deosebita placere a fost sa o ascult pentru prima data pe Ana Morodan, ( ea a si moderat tot evenimentul)
Pentru mine Ana este asa de naturala, umana si plina de energie.  E acel om care a venit din Arad in Bucuresti pentru ca voia sa faca ceva.
Ei bine a reusit, e una din cei mai cautati bloggari din tara pentru ca a muncit si pentru ca merita.
Ne-a impartasit din experiantele ei on-line, de ce isi cumpara haine realizate de designerii romani, de ce o intereseaza curatenia si principiul “less in more”si bineinteles despre bloggari.

 A fost o zi frumoasa de toamna, cu un soare bland si cald, cu oameni noi din mediul on-line, dar si cu persoane dragi cu care ma intalnesc la astfel de evenimente si imi face o deosebita placere sa povestim!

Felicitari pentru cei de la  LiberoEvents.ro si felicitari Gloria de la flashme.ro ca ai dus la bun final acest proict 🙂

               Ioana Bora, Ioana Chisiu, Alina Ceusan, Madalina Merca, Gabriela Popescu

2 Comments on Despre HotSpot Fashion. Retail meets ecommerce !

  1. Gabriela Popescu
    November 11, 2013 at 4:10 pm (10 years ago)

    S-a rezolvat 😀 Apreciez ca mi-ai atras atentia, sper sa fiu mai atenta data viitoare.