Inaugurare Estudio España România…si prima zi dupa Londra si Paris in Cluj :)

Dragele mele mi-a fost dor de voi 🙂

Nu am mai scris pe blog de mai bine de 2 saptamani, dar revin cu multe informatii utile, imagini, tips-uri si detalii despre cele 2 saptamani plecata din tara !

Am ajuns miercuri pe la pranz in Cluj si seara in jur de ora 18:00 am avut placerea sa ma duc la inaugurarea unui magazin cu rochii de gala si rochii de mireasa, PRETIOASE.
Este vorba despre : Estudio España România 
Magazinul se afla pe str. Emil Isac, nr. 23 in Cluj-Napoca si este intr-o casa veche, spatioasa, cu un tavan inalt si plina de poveste.
Invitatia am primit-o de la Alexandra Irimie PR la Geta Ungurean  si vreau sa le multumesc cu mare drag pentru aceasta invitatie si pentru o seara superba.

Sa va povestesc mai multe despre acest magazin 🙂
Cand am ajuns acolo, am fost placut surprinsa de fiecare detaliu pe care Alexandra, Geta si Alina ( managerul acestui magazin) le-au pus la punct.
Am avut placerea sa ma intalnesc cu Madalina de la Light Square, cu Ligia, de la Flowers Gallery
si sa va spun ca sunt oameni minunati cu care poti colabora cu drag de fiecare data si care au menirea sa faca o seara obisnuita intr-una speciala.
Magazinul este impartit in mai multe camere, una este dedicata rochiilor de seara, de ocazie, lucrate pretios de designeri spanioli, o alta unde sunt creatii special concepute pentru bebelusi, hainute potrivite pentru cei mici, din materiale de cea mai buna calitate si bineinteles o zona pentru rochiile de mireasa.
Ei bine, acest capitol m-a fascinat.
Avand in vedere ca lucrez de ani buni cu mirese, mi-am dat seama ca noi, clujencele aveam nevoie de un loc unde sa vedem, simtim, probam cele mai frumoase rochii de mireasa. 
Si cand spun cele mai frumoase rochii de mireasa vorbesc despre designeri spanioli cum ar fi : Raimon Bundó, Jesús Peiró, Fran Rivera Alta Costura, Miguel Suay, Victorio y Lucchino, Fara Sposa, Carmen Maria Machado, Inmaculada Garcia, Sonia Peña, Moncho Heredia, Miranda, Alves și Pangasa.

Am reusit sa stau de vorba cateva minute cu Alina Timaru ( managing partener Estudio España) si cu o eleganta aparte a inceput sa-mi spuna despre cateva detalii referitor la materialele realizate manual de pe fiecare rochie, broderiile, accesoriile si asa mai departe. Am simtit ca un astfel de magazin are nevoie de cineva in spatele lui care sa fie pasionat, sa puna mult suflet, pentru ca noi, viitoarele mirese sa stim exact ce rochie ne alegem pentru o zi asa de importanta.

La inaugurarea magazinului au venit si multe viitoare mirese, care si-au facut programari pentru a veni si a proba rochiile mult visate. Claudia Pop, o tanara cu zambetul pe buze, va fi in fiecare zi in magazin sa va ajute sa probati si sa va gasiti exact rochia mult visata.

Alaturi de Madalina, de la The Indie Chase, de Sandra de la Sandra’s Fashion Corner  de Ioana de la Fashion Spot si de Cleopatra Coman de la Passion For Stylish Life am avut o seara frumoasa, am povestit, am baut un vin si ne-am bucurat de eveniment. 

La sfarsitul serii am primit din partea casei un cadou special, aromat si gustos :


Va las cu drag sa va bucurati de cateva fotografii!!

Comments are closed.