Despre Make-up Fest Bucuresti – Prima editie

Dupa cum probabil stiti de pe contul meu personal de facebook ( In curand imi voi lansa si cel profesional de Make-up & Bridal Accesories ) am fost in acest weekend la Bucuresti pentru prima editie de Make-up Fest!!!
Am avut parte de 2 zile pline si foarte frumoase! M-am intalnit cu persoane dragi care lucreaza in acelasi domeniu cu mine si pe care le admir, chiar as vrea sa mentionez cateva nume si sa le zic public ca le urmaresc munca si sunt foarte mandra ca le-am cunoscut!!!
Am sa le scriu aici fara nici o ordine anume : Din Chisinau : Natalia Clima, Din Oradea : Mirela Fazakas, Beatrix Madi  Din Timisoara : Ana Preda , Bianca Pasca  Din Craiova: Florentina Stan Din Iasi : Brandusa Bordeianu Ana Waszkiewicz  Din Sighisoara : Nico 
Dar bineinteles si alti make-up artisti pe care personal nu ii cunosc, dar le respect munca.
Aceste zile am fost pline de seminarii, workshopuri, prezentari de produse, standuri cu produse. Mai jos sunt cateva fotografii pe care eu le-am facut la Make-up Fest si am  sa va povestesc despre cateva companiile dragi mie si standurile lor din weekend.
INGLOT Romania o companie cu care am facut cunostinta anul acesta si de care sunt foarte multumita. Eye line-urile lor ma innebunesc, am deja in colectie vreo 6, fardurile lor sunt mate si fin sidefate, foarte pigmentate, se “lipesc”perfect pe pleoapa ochiului, (toate sunt cu magnet si iti pot forma tu propria paleta de culori) rujurile sunt f. pigmentate si rezista foarte bine ( mai ales daca ii pui si un creion pe buze(pe toata suprafata) clientei sigur va fi f. multumita) 
Mi-a facut deosebita placere sa ma intalnesc cu Marinela Mirea (General Manager la Inglot Romania si Austria ) si mai ales sa vad standul plin de produse si sa-mi pot alege cateva de acolo.
Felicitari echipei pentru rabdarea cu care lucreaza la fiecare targ ( in fata standului lor erau cate 20 de persoane si nu exagerez) si pentru informatiile pe care le primeam de la ei 🙂

 Paese Romania
O companie pe care am “cunoscut-o” acum cateva luni de zile si chiar de ziua mea de nume am aflat ca am castigat cateva produse de la ei 🙂 (Zilele viitoare am sa va arat exact ce anume)
Un stand plin de produse, de o calitate foarte buna, farduri pigmentare ( cele mate sunt preferatele mele) rujuri, glosuri, fonduri de ten pentru diferite tipuri de ten si multe altele.

 MUD si toata echipa din Cluj-Napoca

Si invitata lor speciala – Lara Oven  care ne-a aratat cateva trucuri in domeniul machiajului pentru film, sedinte foto, si efecte speciale.

Mare bucurie pentru mine ( dar si pentru restul participantilor la festival – dupa cum se vede agitatia de la stand) au fost fetele din Iasi si magazinul on-line: Makeup Shoop Romania !
Va dati seama ca e o nebunie frumoasa atunci cand produsele din on-line sunt prezente la targuri, poti sa le vezi ce pigmentatie au, ce forme, ce culori, ce miresme si asa mai departe. Am reusit sa-mi cumpar si eu cateva produse de le ei de care sunt foarte multumita. Le urez mult succes si le astept cu mare drag si la Cluj pentru un astfel de targ 🙂

Comments are closed.