FASHIONALITY – A doua editie – Cluj-Napoca


FASHIONALITY – Exercitiu de stil
 High Heels Eventsva invita, sambata, pe data de 30.11.2013,in Vertigo Ignition, la o intalnire „ca intre fete” , un dialog deschis si informal sau un exercitiu de stil si creativitate sub indrumarea a 5 top fashion & lifestyle bloggeri locali, specialisti hairstyle & make-up si designeri vestimentari pentru a ne „inspira reciproc” indiferent de job, pasiuni sau stil de viata.  
Biletele in valoare de 35 de lei ( se pot achizitiona in avans la Vertigo Café, Piata Unirii nr 9), au inclus in pretul acestora warm drink, candy bar, light buffet, abonamente pe o saptamana la Gimmy si Oriflame Goody Bag pentru fiecare dintre participantii nostri.
 


De la online la offline

„Fashionality”  si-a propus sa darame „peretele  digital”, sa transforme cuvantul scris in dialog si sa aduca comunitatea online de fashion&lifestyle  in offline, oferind un prilej cititoarelor de a aborda direct si deschis temele pe care le intereseaza indiferent de personalitate, varsta, job sau preferinte vestimentare.
Discutiile si-au propus sa atinga intr-un timp scurt aspecte cheie, sa porneasca dinspre interior spre exterior si anume: ce “mindset” trebuie sa ne insusim cand dorim sa ne schimbam stilul de viata, cum facem pasii spre o nutritie sanatoasa si cum sa ne gasim motivatia pentru a face acest lucru, cat de importanta este grija pentru imaginea noastra ca femei.

Alaturi de noi la eveniment va fi si Alina Ceusan (alinaceusan.wordpress.com), Ioana Chisiu (fashionspot.ro) 
Sandra Bendre (SandraB.ro)  

SiginaPop (sigina.ro)  
 Madalina Merca (indiechase.com)

Invitatele noastre vor atinge subiecte precum: Cum sa ne atingem potentialul vizual-  sa ne schimbam stilul de viata in unul sanatos atat interior cat si exterior; Exprimam vizuala creativa indiferent de domeniul de activitate; Cum sa ne pastram feminitatea si sa o cultivam din postura de mama, sotii sau prietene; “Behind the scene” dincolo de mirajul online-ului; Exercitii de accesorizare si multe altele.

Calina Langa ne va vorbi din perspectiva unui designer despre cum putem sa ne gasim “muza” in procesul de exprimare vizuala.
Eu, in calitate de make-up artist pentru Oriflame Romaniava voi propune un exercitiu creativ de makeup: cat de simplu putem transforma un machiaj de zi intr-unul de “red carpet”, cat de importanta este demachierea pentru tenul nostru, ce simplu este sa iti alegi fondul de ten, ce trebuie sa faci ca rujul sa stea mai mult pe buzele tale si multe alte tipsuri si informatii pentru cei din public.
 Alaturi de noi vor fi si cei de la :

Boudoir Studio Prive si ne vor demonstra live cum putem obtine instant look-uri inedite rapid si la indemana oricui.

Evenimentul va culmina cu o tombola cu 6 premii oferite de catre partenerii evenimentului si anume: outfit KANAO, tinuta MATHILDE, creatie Calina Langa, premii Pink Diamond, abonament  Gimmy,  Oriflame Grand Prize.
Biletele in valoare de 35 de lei ( se pot achizitiona in avans la Vertigo Café, Piata Unirii nr 9), au inclus in pretul acestora warm drink, candy bar, light buffet, abonamente pe o saptamana la Gimmy si Oriflame Goody Bag pentru fiecare dintre participantii nostri.
Toate sugestiile sunt primate cu drag, astfel daca aveti intrebari la care putem raspunde in cadrul evenimentului, sau teme care credeti ca ar trebui tratate le asteptam pe adresa noastra de facebook/HighHeelsCluj sau pe office@higheels.ro
Va asteptam cu drag!
Info si rezervari: 0752893217
Concept: High Heels Events
Invitati:
Alina Ceusan (alinaceusan.wordpress.com)
Ioana Chisiu (fashionspot.ro)
Sandra Bendre (SandraB.ro)
Madalina Merca (indiechase.com)
Sigina Pop (sigina.ro)
Boudoir Studio Prive – Hairstyle
Gabriela Gabriela Popescu (Oriflame Romania)-Make-up
Calina Langa – Designer
Parteneri:
Oriflame
KANAO
Mathilde
Vertigo ignition
Boudoir Studio
Pink Diamond
Restaurant Shanghai
Désir Chocolaté
Candy Buffets
Floraria Kara
Gimmy
Parteneri media:
flashme.ro/
zipcodefashion
la belle critique
Zile si Nopti Cluj-Napoca
we-party.ro/
clujlife.com/
partytude.ro
evenimenteincluj.ro
cluj.com 

Comments are closed.