Fashionality – Exercitiul de stil pentru doamnele si domnisoarele din Cluj

A trecut deja o saptamana de la Fashionality…evenimentul la care am lucrat alaturi de colegele mele mai bine de 2 luni 🙂
Fashionality a inceput in iulie, cu prima lui editie, atunci chiar am scris pe blog despre eveniment ( detaliile le gasiti aici) si de atunci mi-a atras atentia 🙂 Venisem in calitate de participanta, suna foarte bine : “5 bloggeri cunoscuti din Cluj-Napoca vin sa se intalneasca cu cititoarele lor, sa ne dezvaluie din munca lor, din spatele on-line-ului ” dar la aceasta editie am fost in calitate de make-up artist si speker alaturi de compania Oriflame( sponsor principal).
Sa va povestesc despre eveniment:
Promovarea pe care fetele ( Iza Szakacs si Casandra Mihut ) de la HighHeels a reusit sa fie una de succes, avand in vedere ca in acea zi, la Vertigo au fost in jur de 80 de prezente feminine gata sa ne cunoasca, sa participe la prezentarile noastre si bineinteles sa primeasca toate cadourile puse la bataie de catre colaboratorii nostrii.  ( Parteneri: Oriflame, KANAO, Mathilde, Vertigo ignition, Boudoir Studio, Pink Diamond, Restaurant Shanghai, Désir Chocolaté, Candy Buffets, Gimmy, Floraria Kara)
Asa ca, am fost prezenta pe la ora 13:00 la Vertigo, cand noi, cei care am avut prezentarile am inceput sa ne pregatim, sa facem locul cat mai primitor, sa aducem toate materialele de promovare a partenerilor, sa ne pregatim mesele, scaunele, fotoliile, ca atmosfera sa fie una de exceptie 🙂
Cum timpul trece foarte repede deodata sala a fost PLINA OCHI!!!!!!

 

Toata lumea era asezata la mese si gata sa primeasca toate informatiile despre eveniment, asa ca…am inceput!
Prima care a iesit sa vorbeasca publicului a fost Sigina, un blogger clujean, cu o experienta de peste 4 ani in domeniu si o persoana tare placuta – Chiar i-am facut machiajul inaintea evenimentului, un machiaj de podium, un machiaj profund si special pentru cineva ce stie sa-l poarte ( bineinteles Sigina a reusit )

Discursul ei a fost unul elaborat, despre buna dispozitie, nutritia si alimentatia din ziua de azi.
A urmat frumoasa Madalina, de la The Indie Chase un blogger de 21 de ani ce le-a dat cateva tipsuri celor din sala despre puterea de a activa intr-un domeniu mai putin “uman”:))) ( ea este studenta la Universitatea Tehnica) dar si de a fi un blogger de fashion street de succes.

Apoi Ioana Chisiu de la Fashion Spot, o mamica model 🙂
Stiu, stiu…poate unii dintre voi nu va vine sa credeti, dar Ioana are acasa 2 fetite superbe si un sot ce ii este mereu alaturi. Bineinteles ca subiectul ei a fost unul foarte interesant special creat si pentru femeile ce trec cu bine de 25 de ani si vor sa arate bine, sa isi tina un blog, dar sa fie mamici/sotii de nota 10!

A urmat Sandra, de la Sandra’s Fashion Corner ce a facut cu doamnele din sala un exercitiu de stil. O parte paractica, unde 3 dintre participantele noastre au “rascolit”printre accesoriile personale ale Sandrei si au compus 3 tinute de efect 🙂

Dupa 2 ore bune alaturi de bloggerii nostrii a urmat o parte unde am putut socializa cu partipantele noastre, am putut sa le raspundem la intrebarile puse si bineinteles am gustat din bunatatile sponsorilor nostrii – Pachetele de primavara de la Restaurant Shanghai si cupcake-uri de la Candy Buffets.

Dupa pauza a urmat designerul vestimentar Veronica Frisan, ce a interactionat cu publicul si a raspuns la intrebarile din sala legate de moda.

Apoi am avut placerea alaturi de compania Oriflame ( sponsorul principal) sa fiu alaturi de doamnele din sala timp de 45 de minute si sa le prezint cum se poate realiza un machiaj impecabil folosind doar produsele de machiaj ale companiei.

Pentru Bianca, am realizat un machiaj clasic, ce poate fi purtat cu usurinta si in ziua de Craciun ( alturi de femilie, daca folosim un ruj mai bland, nude, sau corai) dar si pentru ziua de Revelion, daca aplicam in plus o pereche de gene false. ( NO PHOTOSHOP)  :

Si apoi cei de la Boudoir Studio ne-au prezentat cateva coafuri pentru seara de Craciun si Revelion!

Vreau sa felicit pe toata lumea implicata in proiect!
Am avut parte in aceasta saptamana de feedback-uri pozitive, ceea ce ne face sa ne dorim un Fashionality 3 si mai bun (peste cateva luni) , cu o noua locatie, poate mai mare, cu mai multa lumina si speram noi cu si mai multi colaboratori!
Pana atunci astept sa-mi scrieti intr-un comentariu voi ce parere ati avut despre acest eveniment.
Echipa :

Produsele pe care fiecare participanta le-a primit din partea ORIFLAME se afla in C17 (produse ce pot fi comandate din catalog incepand cu 9.12.2013)

Comments are closed.