Zile frumoase alaturi de compania Oriflame in Iulius Mall Cluj-Napoca

Dragele mele,
Am avut 2 saptamani pline in care 3 zile am fost alaturi de voi in Iulius Mall. Nu am fost singura ci alaturi de compania Oriflame.
Am avut parte de peste 25 de doamne si domnisoare care au fost deacord sa le fac pe loc un machiaj de zi, realizat in exclusivitate cu produse de machiaj Oriflame.
Am avut cateva produse noi, din catalogul C17 ce doamnele si domnisoarele le-au putut testa.Eu astazi va zic de 3 produse pe care deja le indragesc :

* Fond de ten compact anti-îmbătrânire FPS 15 Giordani Gold ( Cu textură catifelată şi lejeră, acest fond de ten cremos pudrat uniformizează nuanţa tenului şi asigură un aspect final perfect, mai luminos. Tehnologia anti-îmbătrânire BeautAge şi pigmenţii speciali ce reflectă lumina contribuie la evidenţierea strălucirii naturale a pielii şi estompează aspectul liniilor fine. Se întinde uşor şi uniform, pentru un look perfect întreaga zi. 10 g )
* Rimel Wonderlash ediţie de sărbătoare, intr-un recipient rosu – Superb
* Creion dermatograf pentru ochi Fairy City Lights ( Conturează-ţi privirea cu nuanţe inspirate de bijuterii. Creionul retractabil pentru ochi, în ediţie limitată, are o formulă cremoasă, ce se aplică uşor şi asigură un aspect final catifelat, cu strălucire perlată. Ideal pentru sezonul petrecerilor. 0.3 g)
 Cateva fotografii de la sesiune noastre de machiaj din Iulius Mall.
Va astept cu drag pe noua mea pagina de Facebook unde gasiti mereu informatii pretioase legate de machiaj, dar si cand sunt in tara, in locuri bine stabilite, alaturi de compania Oriflame!

Prima zi :

A doua zi :

Ziua a treia :

Before And After :

Comments are closed.