DAAA pentru manichiura semipermanenta la Nail Boutique – Cluj-Napoca

Dragele mele,
Proaspat venita din honeymoon vreau sa va scriu un articol despre un subiect tare drag mie :                                                                                         Manichiura semipermanenta.
Din punctul meu de vedere cine a inventat-o sa-i dea Domnu`multa sanatate :)) Serios acum, fara aceasta manichiura nu stiu ce m-as face!!!
Eu lucrez mult cu mainile, trebuie sa ma spal pe maini de vreo 20 de ori pe zi, fara exagerare si va dati seama ca o oja normala nu ar face fata…asa ca, de mai bine de 8 luni prefer oja semipermanenta.
Saptamana trecuta am avut parte de un rasfat maxim la Nail Boutique si de o manichiura speciala. Manichiura pentru ziua nuntii mele.
Nail Boutique isi deschide portile in data de 26 iunie ora 16:00, dar pentru ca evenimentul meu era in 14 iunie am avut o programare mai aparte 😛

M-am bucurat sa pasesc prima in acest salon de mani&pedi si sincer va spun, sunt singura ca va veti relaxa aici si va veti bucura de fiecare moment petrecut.
Salonul de afla pe Str. Eugen Brote nr. 8 ( Cluj-Napoca) – pentru programari puteti suna la acest nr. de telefon : 0742 227 227
Ca si zona este in Cartierul Andrei Muresan, foarte aproape de Piata Engles.

De cum am intrat Simona mi-a zambit si mi-a spus ca se bucura ca am ales salonul ei pentru manichiura pe care o voi purta in ziua cea mare si mi-a spus sa imi aleg culorile pentru manichiura, dar si ce bijuterii sa-mi puna pe unghii.
Eu m-am decis la 2 culori destul de curate, nude, dar am ales si cristale swarowski <3 Superbeeee!!!!!!

Am primit peste 60 de cristaleeee!!! Si am avut o manichiura superba in ziua cea mare!!!

La Nail Boutique am lasat si cateva carti de vizita pentru voi, doamnele si domnisoarele care va doriti si un machiaj de exceptie atunci cand mergeti la un eveniment, va rog sa nu ezitati sa ma contactati!

Dupa mai bine de 2 saptamanai, unghiutzele mele arata perfect!!!!

Comments are closed.