Atelier de make-up sustinut de Gabriela Popescu, la Perne :)

Dragele mele,
Va multumesc din suflet ca ati fost ieri la atelierul pe care l-am sustinut La Perne 🙂
Proiectele acestea prin contur si ma bucur cum a doua zi primesc din partea voastra un feedback pozitiv.

Seara a inceput perfect cand am vazut ca am afis personalizat chiar la intrare in ceainarie :))

Gazda noastra, ceainaria “La Perne”a avut grija de toate aceste detalii. De afis, ca sa cunoasta lumea personajul care va sustine acest atelier. Fotografia de pe afis este una foarte draga mie, echipa care m-a ajutat :
Foto : Ramona Nora ChisPhotography
Hair: Theodora Onofrei
Locatie : AleKsandrA
Tinuta : Laura Ciobanu Atelier moda si creatie
Make-up & Accessories : Gabriela Popescu / Makeup & Bridal Accessories

De masa mea de lucru, de scaunul inalt, de biscutiti gustosi oferiti participantelor, de lumina buna pentru a lucra perfect si de o atmosfera placuta.

A fost o seara ca între fete, unde am discutat in mare despre tipurile de ten, care sunt programele de îngrijire a tenului nostru, cum să avem grijă în fiecare seară de tenul nostru, cum să ne demachiem corect, cât de importanta este lotiunea tonica, ce înseamnă hidratarea unui ten/hrănirea unui ten.
Am incercat sa dau solutii practice in a gasi cel mai bun fond de ten (pentru fiecare tip de ten în parte, de câte feluri sunt fondurile de ten, cum să îl alegi pe cel mai bun, cum trebuie să-l aplici și mai ales ce culoare să aplici)
Kitul pe care orice femeie ar trebui să-l aibă în trusa de cosmetice atunci când vorbim de pensule, dar și pașii unui make-up de zi cu zi, dar si transformarea unui machiaj de zi intr-unul de seara.
Oana a fost modelul meu de ieri ( prin tragere la sort am ales-o ) si ii multumesc!

Am avut si alte 2 premii pentru participante!
1. Beauty bag oferit de Raluca Pucani de la Oriflame 
2. Voucher cadou oferit de Nail Boutique

Urmatorul atelier va in in septembrie, inca nu stiu exact data, dar va astept pe pagina mea de Facebook, unde va voi anunta cu o saptamana inainte! 
Zi frumoasa sa aveti!

1 Comment on Atelier de make-up sustinut de Gabriela Popescu, la Perne :)

  1. Anonim
    July 23, 2014 at 1:05 pm (10 years ago)

    Hey…imi place f mult de tine,esti super fotogenica,finuta..big like 😀 ce fonduri de ten ai recomanda? Chiar sunt in cautare de ceva bun :)) Eu de ex am ten normal spre mixt,nuanta medie..thanks 🙂