Detalii despre machiajul de mireasa!


Detalii machiaj pentru mireasa!

Numele meu este Gabriela Popescu ( Gorgan )  si am absolvit Facultatea de Arta si design in Cluj-Napoca si am o experienta de peste 5 ani ca si Make-up artist.

 
 In ultimii ani, am realizat machiaje pentru cataloagele de prezentare  a unor companii renumite din domeniul frumusetii si al modei precum: Benvenuti, Piera, Guess, diferite sedinte foto pentru portofolii de hair, portofolii pentru modele, dar am si avut placerea sa lucrez cu doamne si domnisoare gata sa isi aleaga un machiaj special pentru o zi la fel de speciala.

 Despre produsele pe care le folosesc iti pot spune ca sunt de calitate si toate clientele mele au fost multumite.

   
Pe pagina mea officiala de Facebook (Gabriela Popescu /Makeup & Bridal Accessories) poti sa vezi lucrarile mele de-alungul timpului atat pentru machiajul de eveniment, cel de mireasa, dar si accesoriile realizate manual pentru mirese. Colectiile reprezentand voaletele de mireasa, sunt sigura ca-ti vor placea. (O alternativa a voalului de mireasa)
     
Atunci cand realizez un machiaj de mireasa ma intereseaza clienta mea sa fie multumita, sa fie un machiaj care reziste pe tot parcursul nuntii, dar sa se simta si confortabil cu acesta. Bineinteles imi doresc sa am si mirese indraznete care isi doresc un machiaj spectaculos pentru o asemenea zi.

Cu fiecare mireasa, eu am facut si cate o programare pentru o proba, o ora in care se lucreaza si se povesteste cu clienta mai multe detalii si se realizeaza machiajul pe care si-l doreste ea.

    As recomanda aceasta proba sa fie facuta la mine in studio, pana in ora 17:00,  sa fie lumina naturala si de ce nu in acea seara sa iesi in oras sa-ti faci o idee cat tine machiajul.

Machiajul de mireasa cuprinde si partea de demachiere, tofiniere si de hidratare a pielii, ca apoi sa se lucreze pe un ten cat mai perfect, ca toate produsele sa intre foarte bine in piele si sa se “fixeze”

    Bineinteles recomand cu CEL PUTIN o saptamana inainte un tratament cosmetic la cineva de specialitate, pensat, epilat mustata, daca este cazul.

    Deasemena recomand mersul la solar ( daca este cazul bineinteles) tot cu cel PUTIN o saptamana inainte de machiaj.

Pentru un asemenea eveniment recomand cu cladura genele false. Vor da un plus de stralucire machiajului.


Am rugamintea programarile ( Pe Facebook sau intr-un e-mail la adresa: popescugabytza@yahoo.com) sa vi le faceti cu cel putin o luna inainte de eveniment ( atunci cand sunteti invitata la o nunta/botez/festivitate/
sedinta foto si doriti sa apelati la serviciile mele) si daca sunteti mireasa, cu cat mai repede cu atat mai bine.
Agenda mea este aproape plina in fiecare sambata dimineata si va multumesc din suflet pentru asta!

Echipa:
Foto : Evelyn Alice PatakiPataki Photography
Hair : Andrei Gorgan
Buchet : Galeria Cu Flori
Model & Make-up : Gabriela Popescu / Makeup & Bridal Accessories

Comments are closed.