Cel mai bun tratament pentru unghii – la Nail Boutique

Dragele mele,
Cred ca deja stiti ca de mai bine de un an de zile am ales oja semipermanenta pentru infrumusetarea unghiilor de la maini, dar si de la picioare.
E foarte usor de intretinut, culorile sunt nemaipomenite si salonul unde mergi sa-ti faci unghiile devine locul unde stai ore in sir la povesti, cafele si relaxare.
Eu am ales Nail Boutique pentru ca ma simt ca acasa. Simona, cea care detine salonul e o persona minunata si ma bucur de fiecare data cand urmeaza sa merg la ea sa-mi fac unghiile.

Ei bine, dupa ce esti fidela acestei metode de infrumusetare a unghiilor, specialisti recomanda un tratament pentru unghii.
La Nail Boutique il veti gasi pe acesta : Gelish VitaGel Strength

Gelish Vitagel Strength– gel de intarire a unghiilor naturale. Gelul Vitagel de intarire a unghiilor naturale se usuca in lapa cu UV/LED. Stratul protector previne ciobirea si ruperea , crescand flexibilitatea.Imbogatit cu vitamina A, B 5 si E, incurajeaza cresterea sanatoasa a unghiilor. Creste rezistenta oricarui lac de unghii, de la 2-3 zile la 7-10 zile. Usor de aplicat si de scos. Pentru intarire poate fi aplicat in mai multe feluri: Singur, pentru un look natural. Sub orice lac de unghi.
Eu am ales de aceasta data sa-l port doar pe el. Urmeaza 3 saptamani de tratament, cu unghii scurte si foarte naturale.

Mai jos veti gasi si lista de preturi a salonului.
Despre tratamentul de care v-am povestit mai sus : Vitagel tratament pentru unhii – 25 ron.
Ne gasiti  pe str. Eugen Brote nr.8, programarile se pot face la nr. de tel : 0742 227 227 si pe pagina de Facebook : Nail Boutique

Comments are closed.