Cel mai mare targ de genti si-a deschis portile in Iulius Mall-Cluj!

Cand vine vorba de genti cred ca si voi spuneti la fel ca mine : MULTE!
Colorate, mici, mari, din piele, din materiale textile, cu forme clasice, cu forme mai ciudate, cu cat mai multe cu atat mai bine.
Eu de ex. acum sunt in perioada cand am aproape cate o geanta la fiecare culoare (ba plic, ba de zi cu zi, medii si mai mari) si nu as zice NU pentru o alta :))) La fel mi se intampla si cu rochiile negre…wowww..sunt preferatele mele, am vreo 10…toate fara nici un accesoriu, doar negre, darrrrrr…diferite <3

Astazi si-a deschis portile primul târg din ţară dedicat în exclusivitate genţilor şi accesoriilor la parterul Iulius Mall Cluj, în perioada 24 – 28 septembrie 2014
Bag Expo este platforma ideală pentru toţi cei care caută genţi de calitate, pentru absolut toate gusturile.
Timp de cinci zile, clienţii Iulius Mall Cluj vor putea alege din peste 4000 de modele de genţi şi accesorii din piele naturală, piele ecologică, denim, materiale textile sau blănuri. Vor fi articole în producţie mică, handmade, croşetate, împletite, cu aplicaţii, motive etno, cusături şi alte detalii remarcabile. 
La Bag Expo este prezentată şi o selecţie de accesorii, genţi şi portofelele  din piele de piton, realizate manual, adevărate piese de colecţie.
Plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele sunt doar o parte dintre propunerile Bag Expo, acestea fiind realizate în România, Italia, Franța, Germania, Ucraina, India sau Polonia.

Mi-a placut foarte mult acestea 3…nu m-am hotarat asupra lor, dar vi le recomand cu mare drag. De dimensiuni mici, culori fine, pudrate, sunt convinsa ca merg la foarte multe tinute!

Ca tot veni vorba mai sus de rochii negre, la fel si cu gentile negre, toate sunt negre, dar diferite si foarte frumoase, am pus ochii pe astea 3 la Iulius astazi 🙂

Organizatorii au pregătit și o surpriză vizitatorilor: cea mai mare geantă din piele naturală prezentată în România.
Geanta uriaşă are doi metri lăţime şi trei metri lungime, este confecţionată manual din piele naturală, cu motive etno, şi este comandă specială pentru Bag Expo. Geanta rustică valoarează aproximativ 5.000 de euro şi la realizarea ei au lucrat patru meşteri populari, timp de două luni şi jumătate, câte zece ore pe zi. Artizanii iscusiţi au muncit cu multă migală fiecare detaliu, totul spre încântarea pasionaţilor de accesorii care vizitează Bag Expo. 
Si geanta pe care mi-a ales-o…statea si ma astepta 🙂
Foarte diferita decate celelalte modele, era jucausa, colorata, parerea mea…perfecta pentru mine.
Este de dimensiuni medii, dintr-un material terxtil si colorat. Are o bareta pentru mana, dar pot sa o tin si pe umar. E incapatoare si e a mea!!!! 

Targul tine pana duminica, ora 22:00 – la Iulius Mall.
Recomandarea mea ar fi sa mergeti cat mai repede, din cate am vazut sunt modele ce au doar o bucata, maxim 2 si ar fi pacat sa le ratati.
Ca si preturi, sunt intre 30 de lei pana la 500 de lei…difera modelul, materialul si asa mai departe.
A mea a fost 119 lei 🙂
Va pup!

1 Comment on Cel mai mare targ de genti si-a deschis portile in Iulius Mall-Cluj!

  1. Timea
    September 24, 2014 at 11:32 am (10 years ago)

    uau gabriela!

    ma bucur ca ne-ai facut acest review minunat… si ca "ti-a" placut gentile!
    voi merge si eu la targ, m-ai convins!

    o zi frumoasa!

    P.s – proofread, proofread, proofread!!!