Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs


Salut dragilor!
Am venit din concediu cu forte proaspete si cu o veste buna! 
Evenimentul Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, a ajuns la editia a III-a. Ceea ce este inedit, pe langa faptul ca vom aduce la un loc designeri si creatori de produs exceptionali, vom promova tinerii designeri si vom sustine spatiul creativ romanesc, anul acesta intalnindu-ne in 3 orase din Romania: Bucuresti, Iasi si Cluj-Napoca.

Evenimentul vor avea loc  in lunile septembrie- octombrie in Bucuresti, Iasi si Cluj Napoca, in zile de sâmbătă, iar orele de desfasurare vor fi intre 17:00 – 04:00.
Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, proiect cultural finantat de Administratia Fondului Cultural National, este considerat un eveniment exclusivist pentru creatori, astfel incat ne-am propus sa cream un standard in domeniu. Nu este o competitie intre creatorii si designerii prezenti in cadrul evenimentului, ci este o comunitate bine inchegata a celor mai buni si a celor care pot deveni buni. 
Puteti si voi sa va inscrieti :
Apel de participare pentru Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, pentru Iasi (11 octombrie Teatru FIX) si Cluj- Napoca(@ Centrul de Cultură Urbană, Cluj-Napoca – Pagina Oficială

artisti/ designeri de produs/creatori de produse unicat/ sculptori/ arhitecti/

Comments are closed.