Rasfat in lumea MAC – Colectia Moody Blooms

Deja au trecut mai bine de 2 luni decand in Cluj exista MAC !
Stiu atatea iubitoare de aceste produse incat am sa va spun aici, ca noua lor colectie : Colectia Moody Blooms este una speciala si plina de culori perfecte pentru aceasta toamna.
Da, toamna puteti alege si roz fuchia si turcoize arzator, trebuie aceste culori doar aplicate pe chipul vostru cu precizie, cu multa dragoste si voi sa radiati de frumusete!

Zilele trecute am fost lasata pe mainile Loredanei Lupea ( make-up artist clujean pe care o stiu de 3-4 ani chiar, de la inceputurile ei)

 Sincer va spun este dificil sa ma las pe mainile cuiva atunci cand vine vorba de machiajul meu, cred ca orice make-up artist are anumite “chichitze”sau “piticii” lui atunci cand vine vorba despre machiajul pe care si-l realizeaza, dar atunci cand sunt lasate pe maini bune imi place, ma relaxez 🙂
Asa a fost si cu experienta mea in MAC – Iulius Mall – parter.

Fiecare client primeste un mini facechart cu toate detaliile despre produsele pe care make-up artistul din magazin le-a folosit. E foarte usor sa ai exact toate produsele si sa te intorci pentru cel ce ti-a placut mai mult.

 Pensulele MAC, o achizitie de nota 10 <3

 Eu si Loredanei Lupea – make-up artist MAC Cluj-Napoca

Mai jos va atasez preturile Colectiei Moody Blooms :

Eyeshadow 86 lei
Fluidline 92 lei
False lashes 97 lei
Sheen Supreme Lipstick 92 lei
Sheen supreme Lipglass  97 lei
Blush 107 lei
 

Personal am plecat de acolo cu 2 produse preferate <3

Aaa…stiu ca e putin dificil pentru cele care nu sunteti din : Bucureti, Timisoara, Cluj ( doar acestea sunt orasele unde gasiti produse MAC in Romania) dar sa stiti ca se pot comanda si on-line produsele dorite. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe pagina MAC Cluj si sa le trimiteti un mesaj fetelor cu detalii despre comanda pe care vi-o doriti!
Acestea sunt produsele cu care Loredana mi-a realizat machiajul:

Aaa…si am uitat sa va spun : Soft and Gentle- highlighter este produsul de care nu ma pot desparti, atunci cand este vorba despre machiajul clientelor sau machiajul meu <3

Comments are closed.