In 30 octombrie ne vedem la HotSpot Fashion-Grand Hotel Italia

Hotspot Fashion nu e pentru fashioniste care se dau în vânt după noile trenduri. Hotspot Fashion nu e nici pentru IT-iști ori Magento gurus. Hotspot Fashion este un eveniment unde Fashion meets Tech, unde vor avea loc debateuri, discuții și workshopuri pentru toți cei ce cumpără sau vând online haine și altele conexe. Segmentul acesta al fashion e-commerceului a luat cel mai mare avânt pe piața românească, nu doar pe cea internațională, iar siteurile cu un SEO bun, blogurile, AdWords.
și Analytics sunt toate necesare pentru a contura peisajul.

In cadrul expoconferintei de comert electronic TeCOMM, are loc Hotspot Fashion, eveniment unic in tara si dedicat in integime segmentului fashion din e-commerce. 
Workshopurile si debateurile editiei cu numarul 2 vor atinge subiecte relevante la nivel mondial, alaturi de companiile inovative care au inteles cum sa se diferentieze pe aceasta piata: Estee Lauder, Fashion Days sau ThinkDigital. 
Pentru mai multe informatii relevante si updateuri legate de speakerisi program, urmariti site-ul hotspotfashion.ro si pagina de facebook, hotspofashion.ro
 
Speakerii editiei cu nr. 2 vin din USA, UK, Bucuresti si Cluj:
Colby Hanks, Online Analyst Estee Lauder, Camelia Ganga, marketing Director Fashiondays, specialistii din spatele Tulemod, aplicatie revolutionara cu radacini americane, Dragos Stanca, managing partner Think Digital, Liana Martin, autor carti si fashion editor fashionandbeauty.ro, Andreea Beltic, owner Alo-Moda, Adelina Catinas, owner Cathias Edeline.

 

Info si bilete pe site-ul hotspotfashion.ro si pagina de facebook, hotspofashion.ro

Comments are closed.