Atelierul de make-up de saptamana trecuta de la Perne!

O placere de fiecare data cand fac acest atelier de make-up 🙂
Vin o mana de doamne si domnisoare faine, gata sa afle multe detalii despre ingrijirea tenului, dar si despre make-up.

Ma bucur ca aceste ateliere sunt facute cu asa mult drag, rabdare si voie buna!

La Perne e locul potrivit unde sa bei un ceai cald ( gata cu limonada cu gheata multa) sau un vin fiert si sa te informezi!

La acest atelier de make-up am discutat despre importanta demachierii, despre hidratarea tenului, tipurile de ten, lotiunea tonica daca se aplica sau nu atunci cand avem tenul uscat, ce fel de produs sa folosim atunci cand suntem plecati in concediu 2-3 zile, dar si partea cea mult asteptata: Machiajul!

Ca de fieare data modelul meu este ales prin tragere la sort si de aceasta data a fost o domnisoara ce nu se machiata de obicei, asa ca am ales pentru ea un machiaj fin, curat, cu accentul pe buze.

Am discutat despre găsirea celui mai bun fond de ten (pentru fiecare tip de ten în parte, de câte feluri sunt fondurile de ten, cum să îl alegi pe cel mai bun, cum trebuie să-l aplici și mai ales ce culoare să aplici). Kitul pe care orice femeie ar trebui să-l aibă în trusa de cosmetice atunci când vorbim de pensule.

Dupa terminarea atelierulul fetele noastre au avut parte si de cateva surprize ! 
S-au oferit discounturi pentru Nail Boutique si o punguta cu produse Oriflame oferite de Raluca Pucani 

Dupa cele 2 ore de atelier, unele domnisoare au si vrut sa mai afle una alta despre mine, sa vada ce produse am folosit dar si sa ma intrebe de un curs de make-up pe care sa-l sustin eu in Cluj.
Dupa mai bine de 2 ani, de cand tot organizez aceste evenimente a venit momentul in care va pot spune ca DA, in mai putin de 2 saptamani voi preda cursuri de make-up la scoala din Cluj-Napoca.
Pentru detalii puteti sa-mi scrieti pe pagina mea de Facebook sau pe mailul : popescugabytza@yahoo.com

Comments are closed.