Despre Beauty Bloggers Meeting Cluj – Editia a III-a

Acum 3 saptamani am aflat ca in 8 noiembrie va fi cea de-a treia editia : Beauty Bloggers Meeting Cluj si de atunci mi-am salvat ziua si pentru aceasta intalnire.
Pe 8 noiembrie a fost ziua mea de nume si am sarbatorit-o prin munca, pana pe la 9 dimineata, apoi am fost la un botez, apoi la o alta petrecere de pitici si dupa am fost la intalnirea bloggerilor de frumusete din Cluj.
Ne-am intalnit la Atelierul de frumusete – Farmec pe la ora 16:00.
Desi au mai fost inca 2 editii, anii trecuti, pentru mine acum a fost prima data. Cleopatra, Anca si Laura au fost gazdele noastre. Stiu prea bine ce insemna munca din spatele unui astfel de eveniment, asa ca tin sa le felicit, a fost o seara frumoasa petrecuta alaturi de fete pasionate de frumos.
Farmec ne-a intampinat pe fiecare scaun cu cate o punguta cu 7 oje si o crema pentru blurarea ridurilor ( parca stiau ei ca in aprilie fac 30 de ani )

Evenimentul a continuat cu prezentarea fiecarei participante ( le-am rugat chiar eu sa se prezinte pentru ca pe unele dintre ele nu le stiam, nu stiam pe ce bloguri scriu si mi s-a parut mai comod sa stim mai multe una despre cealalta si abia apoi sa incepem dezbaterile.)
S-a discutat in mare despre cat de importanti sunt bloggeri in ziua de azi pentru orice companie ce isi doreste publicitate,  despre job si timpul in care scrii pe blog, despre media chitul pe care fiecare blgger ar trebui sa il detina ( o mica prezentare despre blog, statistici, sigla, carti de vizita)

Eu una din mai putin de 2 ore mi-am dat seama ca am foarte mult de lucrat la blogul meu. Ca scriu aproape in fiecare zi despre make-up, atelierele pe care le sustin de make-up, fotografii cu miresele mele, sedinte foto pe care le fac, evenimentele la care particip nu e chiar tot. Mai am nevoie de oameni din IT( asa-mi place mie sa zic) care sa ma ghideze putin in ceea ce priveste un blog. Eu l-am facut singura, chiar din 2007…dar cum nu am stiut sa-l duc mai sus, sper in anul 2015 sa fac asta 🙂

In pauza am putut sa mai povestim una cu alta, sa mancam cate un dulce sanatos de la  Rawana, si sa ne hidratam cu Aqua Carpatica 

Dupa pauza, Luiza de la Oriflame a fost alaturi de noi incurajandu-ne sa fim vizibile, sa incercam, sa fim noi cei care merg la diferite branduri si solicita o colaborare, nu, nu e rusine.
Mi-a placut de ea, era prima data cand venea alaturi de noi , eu una, ca un burete am absorbit tot ce ne-a povestit.

Un moment deosebit a fost acela in care fiecare participanta a primit cate o diploma! Eu ma mandresc cu a mea!!!

La sfarsitul intalnirii am primit sacosele pline cu produse cosmetice numai bune de incarcat si numai bune de scris review-uri pe blog.
La cea de-a treia editia Cleopatra, Anca si Laura au avut peste 10 colaboratori ce ne-au oferit mici cadouri.
Mai ceva ca in dimineata de Craciun, ne-am uitat si am incercat pe loc produsele din goodie-bagurile sponsorilor.

Elmiplant, Oriflame, Yves Rocher, Pantene, Melkior, Rouge Boutique, Sephora, Dove, C-Thru.

Le-am testat, le-am facut poze, toate sunt pregatite pentru a le impartasi cu voi. Sper saptamana aceasta sa va vorbesc despre fiecare in parte! 
<3 #bbmcluj

1 Comment on Despre Beauty Bloggers Meeting Cluj – Editia a III-a

  1. Manases Andrea
    November 17, 2014 at 6:14 pm (9 years ago)

    Asa cum am mentionat si la TIDAFF cand ne-am intalnit, imi pare enorm de rau, ca nu am fost si eu prezent la acest eveniment minunat. Felicitari pentru diploma si abia astpet sa vad reviewurile pentru produsele primite.