Genti, plicuri elegante si manusi, toate la Bag Expo in Iulius Mall Cluj

Eu una, am vreo 15 genti, ba mici, ba mari, ba colorate, dar niciodata nu sunt de ajuns, tot simt nevoie sa mai am una ( Pacat ca nu prea mai am loc unde sa le tin)
Cele negre, eu personal le ador, merg la orice, daca au si catarame aurii, e clar…devin piesa mea preferata intr-o tinuta.
La Iulius Mall Cluj, timp de 4 zile Bag Expo vine pentru voi cu sute de modele de genti!

Astazi am intrat in Iulius si m-a luat asa o senzatie de Sarbatoare…
Chiar la intrare in mall, ne face cu ochiul o casa de turta dulce, mare…cat inima mea si pe langa, sunt suspendate tot felul de decoratiuni superbe, ca intr-o poveste de Craciun.

E clar, iarna a venit ( azi tare frig mi-a fost ) mai vrem zapada si cadouri.

Cea de-a doua ediţie Bag Expo este la Iulius Mall!
Primul târg din ţară dedicat în exclusivitate genţilor şi accesoriilor este deschis la parterul Iulius Mall până sâmbătă, 29 noiembrie 2014
De aceasta data Bag Expo a pregătit o ediţie specială, prin care oferă o gamă foarte diversificată de genţi şi accesorii. Pentru că doamnele şi domnişoarele nu se mulţumesc cu o singură poşetă, târgul este platforma ideală pentru a găsi modele pe gustul lor, clasice sau moderne, din cele peste 6.000 de modele expuse. Articolele Bag Expo sunt de o calitate superioară, din piele naturală, piele ecologică, denim, materiale textile sau blănuri. Piesele se remarcă prin paleta variată de culori, forme şi texturi, fiind realizate după tendinţele actuale. La acestă ediţie, vedete sunt genţile de sezon, în stil polar. 
Bag Expo este locul în care fiecare îşi găseşte geanta care i se potriveşte, indiferent de gen, vârstă sau ocazie. Pentru garderoba proprie sau pentru a le oferi cadou, aici veţi găsi plicuri elegante, genţi casual sau sport, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele şi multe alte articole. Printre ele se remarcă genţile şi portofelele din piele de piton, adevărate piese de colecţie, realizate manual. Cei care preferă unicitatea, pot alege articole în producţie mică, handmade, croşetate, împletite, cu aplicaţii, motive etno, cusături şi alte detalii remarcabile. Obiectele prezente la Bag Expo sunt produse în România, Italia, Franţa, Germania, Ucraina, India şi Polonia

Mi-au mai placut manusile, sute de modele si gentile de calatorie, unele erau chiar din piele si in culori superbe!
Am plecat de acolo cu 2 frumuseti!
Maine vi le arat pe Facebook

1 Comment on Genti, plicuri elegante si manusi, toate la Bag Expo in Iulius Mall Cluj