Schimbare de look si un video alaturi de Bianca Popa

Pe Bianca Popa de la Blanche o cunosc de vreo 2 luni. Ne-am, intalnit la HotspotFashion 2014 si mi-a placut energia pe care o are si mi-a placut ca isi doreste sa faca blogging pentru ca ii place sa scrie, sa se informeze si sa dea mai departe ceea ce traieste in fiecare zi.
Dupa vreo doua saptamani deja imi spune ca i-ar placea sa colaboreze cu mine, sa facem un material cu un machiaj pe care eu sa-l realizez si sa-l filmam.
Mi s-a parut super ideea si am zis, perfect, hai sa te gandit la o tematica, o zi si sa incepem!
Asa s-a nascut acest material, pe care sper din suflet sa va inspire si sa va ajute!

Pentru inceput alaturi de Bianca, am stabilit ceea ce urma sa-i realizez, un machiaj curat, fresh, care sa-i spuna in evidenta privirea.
Am stat si am povestit cateva minute si despre ceea ce isi doreste ea de la acest machiaj, mai ales ca era pentru prima data cand era machiata de un profesionist.

Am inceput asa :  
– Orice machiaj incepe cu o demachiere usoara, fie ca e vorba despre un demachiant cremos, fie ca este vorba despre o lotiune micelara.
– Aceastea se aplica pe fata cu o discheta demachianta cu miscari usoare, apoi gat si decolteu. 
 – Aplicam un primer pe baza de silicon si apoi un fond de ten cu acoperire medie.

Urmariti aici pasii machiajului!
Enjoy!

– Ca fondul de ten sa stea impecabil pe fata, recomand de fiecare data sa folositi si o pudra pentru a fixa acest produs. 
– Dupa fixarea fondului de ten cu pudra recomand sa lucram zona sprancenelor. Sprancenele sunt rama chipului, asa ca, aveti grija de aceasta zona si incercati sa o tratati regeste ! 
Recomand sa fie aplicate 2 culori de fard pentru sprancene ca acestea sa fie mai natural realizate.

 – Puteti aplica pe pleoape un primer, sau un fard cremos, ca fardul sa dureze mai mult. – Pentru Bianca am optat pentru un smokey eyes. Nu am vrut sa ii conturez foarte puternic ochii, avand in vedere ca acesta era primul machiaj profesionist. – Am aplicat si gene false, un model natural pentru un look mai sofisticat.

 – Pometilor le-am oferit un look natural, proaspat in nuante de piersica. – Pentru buze am optat pentru un creion portocaliu, aplicat pe toata suprafata buzelor ( pentru mici corectii si pentru un look ingrijit) – Am aplicat ruj portocaliu/caisa si foarte putin gloss pe buza inferioara pentru mai mult volum

Multumim pentru ajutor : Ana Maria B

Comments are closed.