Targ caritabil de Craciun in Spatiu Music Pub -Cluj!

Sâmbătă, 20 decembrie 2014, între orele 11 şi 18 în Spațiu Music-Pub (str. Napoca nr. 9) Fete cu etichete va invita la târgul caritabil “Christmas Yard Sale – Un zâmbet de Crăciun”.

Campania “Un zâmbet de Crăciun” vrea să ajute o familie din Cluj-Napoca compusă din 4 membri (părinţii şi cei doi copii – o fetiţă de 8 ani şi un băieţel de 5 ani). Scopul acestei campanii presupune întrajutorarea familiei cu următoarele: alimente neperisabile, îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru copii, jucării, un cozonac de Sărbători şi/sau banii necesari pentru tratamentul fetiţei, care e bolnava de inimă.

Ne propunem să strângem atât obiectele de care aceşti oameni au nevoie, dar şi donaţii în bani, pe care îi vom folosi la achiziţionarea lucrurilor menţionate. În acest sens, la faţa locului va fi disponibilă o cutie în care se vor strânge toate donaţiile.





Din programul târgului amintim un concert acustic la ora 14.00 şi o tombolă pentru participanţi.

Persoanele interesate să participe la yard sale în calitate de vânzători ne pot contacta la adresa de mail contact@fetecuetichete.ro până cel târziu joi, 19.12.2014.

Comments are closed.