Esti mireasa in 2015? Sper ca ai fost la Nunta la Palat…

Nunta la Palat, unul dintre cele mai dorite si asteptate evenimente din Cluj atunci cand vine vorba despre nunta visurilor tale.
Tin minte cum acum 3-4 ani ma duceam pe acolo si mi se tot dadeau pliante si zambeam si ziceam “multumesc, dar inca nu-i momentul ” 🙂
Anul trecut in schimb a fost momentul si Nunta la Palat a fost pe lista evenimentelor ( in calitate de mireasa) pe care le-am bifat.
Si anul acesta am fost sa salut alti furnizori cu care am mai colaborat. Stiu ca multe persoane m-au intrebat daca am fost la acest eveniment in calitate de furnizor, dar nu am fost, poate la anu`. Pana atunci ne vedem la Grand Hotel Italia si la ExpoTransilvania, la standul Demetra BoutiqueDemetrios by Ilissa.
Adevarul este ca si in ziua de azi imi place sa admir tot ce-i frumos pe lumea asta si mai ales atunci cand vorbim de nunta 🙂
Anul acesta, ca in fiecare an defapt organizatorii de la Nunta la Palat s-au gandit la miri. Asa ca le-au pus la dispozitie furnizori din toate domeniile : wedding planer, flori, cosmetica, dulciuri, aranjamente, invitatii, verghiete, rochii de mireasa, locatii…wowww..si sigur am mai ratat ceva, ptr. ca da, ca sa faci o nunta iti trebuie multe :))
Cu o mica raceala si cu un ruj inchis pe buze am plecat spre Palat (Cu palarie si blugi ) 

 Alaturi de Raluca – Demetra Boutique – Demetrios by Ilissa

 Rochia asta m-a fermecat! E de la Rochie Mireasa Maya F

Vanilla Events – o bucurie de fiecare data cand sunt prezenti la targuri! Alaturi de Brisc Filomena.
 Un alt detaliu superb, lucrat manual – Lupas Oana
 Si flori…minunate – Buchetăria

 Si dulciuri…COFETARIA SAVEUR
 Si…multi altii…dar nu am reusit sa le fac poze pentru ca era foarte cald si nu aveam nici mult timp la dispozitie, dar…Cristi Vescan are un album plin cu fotografii de la acest eveniment, le gasiti aici : 
Daca esti mireasa anul acesta, am cateva sfaturi pentru tine:
 1. Daca mergi la un targ de nunti, e bine in prima zi de targ sa te duci cu prietena ta,sau mama, mai o gasca de prietene, sau chiar singura sa tatonezi terenul si abia in ultima zi sa mergi cu viitorul tau sot. ( Sunt sigura ca barbatii se cam plictisesc si cateodata e mai bine noi sa luam anumite decizii) 
2. Sa iei toate flayerele/afisele/cartile de vizita de la fiecare furnizor si a doua zi sa ai o zi doar pentru Facebook si pagini on-line.
3. Sa ceri furnizorilor toate detaliile care doresti sa le aflii ( si poate nu sunt precute in materialele publicitare)
4. Sa iti rezervi din timp : Sala, Dj-ul/Formatia, fotograful si  make-up artisul 🙂

1 Comment on Esti mireasa in 2015? Sper ca ai fost la Nunta la Palat…

  1. Anonim
    January 20, 2015 at 11:11 am (9 years ago)

    MI s-a parut cel mai dezorganizat targ…N-am stat mai mult de 15 minute!