Ce le recomand mireselor cu cel putin o saptamana inainte de nunta?

Fiecare atelier de machiaj pe care il am, fiecare inceput de curs pe care il am, dar si fiecare intalnire cu o viitoare mireasa pe care o am incepe cu o scurta poveste despre ingrijirea tenului.
Noi, make-up artistii suntem ca niste pictori, ne place sa lucram pe o panza curata, lumioasa, adica pe un ten curat, luminos si hidratat.
Nu avem nevoie de mult machiaj daca stim sa avem grija de noi.
Avem nevoie de ohihna, de hrana, de apa si de cateva tratamente cosmetice.
Atunci cand gasesc un colaborator drag mie imi place sa-l recomand si altor persoane si saptamana trecuta asa s-a intamplat. Am fost in vizita la Cosmetica Naturista Camelia ( Cezar Baltag, nr.1 – Cluj-Napoca) si v-am spus si voua pe Facebook de vizita facuta.
Pe Camelia sper ca o stiti deja, v-am mai povestit despre tratamentele pe care ea le face, despre cabinetul ei de infrumusetare lunile trecute . Daca nu ati citit gasiti articolele : AiciĀ  si aici .

Pe langa faptul ca este o persoana deosebita, calda si primitoare, Camelia are grija de tenul meu de mai bine de jumatate de an.
Cu ingrijirea si curatarea tenului e ca la medic, nu trebuie sa mergi pentru ca “te doare ceva ” ci trebuie sa mergi din luna in luna sa il cureti in profunzime, sa ti se pregateasca masti pentru hidratare si luminozitate.

 

Cum aceasta perioada este o perioada cand primesc tot felu` de mesaje de la viitoarele mirese, ma bucur sa le spun ca trebuie sa aibe mare grija de tenul lor inainte de nunta, sa mearga la o cosmeticiana si sa isi gaseasca o persoana draga cu care sa colaboreze pe aceasta parte + epilari si pensat.

Daca esti mireasa in 2015 nu uita :

 

 

Recomand cu CEL PUTIN o saptamana inainte un tratament cosmetic la cineva de specialitate (eu ti-o recomand pe Camelia) tratament de curatare, masti de relaxare, luminozitate, pensat, epilat mustata si asa mai departe.
Camelia, propune fiecarei cliente cate un tratament personalizat.
Eu am nevoie de curatarea punctelor de grasime si apoi o masca de hidratare. Dupa ce am plecat de la ea nu mi-am mai aplicat nici un produs cosmetic, am stat relaxata in pat, m-am uiat putin la tv, am baut o cana de ceai cald si am adormit.

Comments are closed.