Miss Basarabia – Miercuri, 25 martie in Club SIN – Cluj-Napoca

 

 

Miss Basarabia se alege la Cluj!
Grupul de Inițiativă Basarabeană Cluj organizează concursul de frumusețe, ,,Miss Basarabia” ediția a patra din cadrul Festivalului ,,Basarabia”, ediția a XII-a care va debuta prezentând cele mai frumoase, talentate și perseverente basarabence. În concurs s-au înscris 18 pretendente la coroniță, însă doar 6 dintre ele vor fi puse sub lupă și analizate, astfel încât una dintre ele sa fie Miss Basarabia 2015. Cireașa de pe tort este grația, eleganța și frumusețea participantelor, care tind să impresioneze atât publicul, care în urma voting-ului online va oferi titlul de ,,Miss Popularitate”, cât și membrii juriului, care vor avea cea mai grea misiune, dar pentru că sunt profesioniști invincibili vor juriza prin prisma obiectivității și perseverenței. Tinerele basarabence spun că au un scop comun, acela de a crea un eveniment memorabil, de a cuceri priviri și a stârni aplauze. 
Sunt bucuroasa sa fiu in juriul acestui eveniment si mai jos va fac o propunere pentru machiajul pe care v-as sugera sa-l purtati in club.
In club puteti sa va jucati cu ochii foarte bine accentuati, sau cu buzele.
Eu in demonstratia de mai jos am realizat un machiaj fin al ochilor, dar buzele le-am colorat cu un rosu bordo.

Sprancenele va recomand sa le accentuati intr-un mod natural.
Va sugerez fardurile pentru sprancene.
Nu uitati ca : spranceana este formata din 3 parti ( capul sprancenei, corpul si coada) Capul va sugerez sa-l realizati intr-un mod natural, chiar cu o nunata de fard mai deschisa, urmand nuanta cea mai intensa sa fie in arcul sprancenei.

Puteti aplica la un astfel de machiaj si o pereche de gene false. Eu nu am aplicat in ziua respectiva, dar v-as sugera un model natural cum sunt cele de la Melkior – Natural Beauty ( unul din sponsorii evenimentului Mis Basarabia)

Miercuri am sa le port pe acestea miercuri, asa ca, fiti pe faza pe Facebook si Instagram unde voi posta fotografii din timpul evenimentului 🙂
Frumusețea, talentul și ambiția demonstată de către participante în seara de 25 martie, în urma celor 6 probe de foc, va fi desemnată câștigătoarea acestei ediții, care se anunță a fi specială. Arina Vrabie, președintele Grupului de Inițiativă Basarabeană Cluj susține:  Miss Basarabia crează combinația perfectă dintre rafinament și frumusețe. Femeile, basarabencele dincolo de hoațe de priviri, pot oferi spectacol. Noutatea actualei ediții este stilul tradițional în care am ales să organizăm concursul. Cât de frumoasă e o femeie în ie și cât de bine învârte horele! Miss Basarabia 2015  înseamnă întoarcerea la tradiții!
,,Miss Basarabia” e considerat a fi cel mai așteptat și senzațional eveniment al lunii martie. Senzaționalul de această dată va fi oferit de trupa basarabeană Carla’s Deams, proiectul năucitor de vizivil și halucinant de misterios. Proiect de mare impact ce a generat reacții masive și absolute controversate, oare clujenii vor putea să vadă trupa fără mască?
,,Miss Basarabia 2015 ” care va avea loc în Club SIN, str. Universității, nr.3. 
Mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri: The SIN- http://www.thesin.ro
Catwalk by Ramona Mîndru- 
http://www.catwalksalon.ro
Piera Lingerie- 
http://www.piera.ro
Melkior Professional- 
http://www.melkior.ro
Gabriela Popescu- 
http://www.gabrielapopescu.blogspot.ro
De Mira- 
http://www.demira.ro
Resort Wonderland Cluj- 
http://www.wonderlandcluj.ro
Oriflame-
https://www.facebook.com/pages/Oriflame-by-Raluca-Pucani/730434270325064
DD Visual- 
http://www.ddvisual.org
Body Time- 
http://www.body-time.ro
Eyes Optic- 
http://www.eyesoptic.ro
MaCherie- 
http://www.macherie.ro
Papionette- 
http://www.papionette.com
Capriccio Bistro- 
http://www.capricciobistro.ro
Candle Eye- 
http://www.candleeye.ro
Fiesta Cubana- 
http://www.fiestacubana.ro
Captain Bean- 
http://www.captainbean.ro
Sonrisa Dance Center- 
http://www.sonrisadancecenter.ro
Da Camel Club- 
http://www.dacamelclub.com
Daisler Print House- 
http://www.daisler.ro
Raluca Anton- 
http://www.ralucaanton.ro
Centrul Wellness M’ADAM- 
http://www.facebook.com/pages/Centrul-Wellness-MADAM/211549968871099
Esthetic Lux Center- 
http://www.estheticline.ro

Comments are closed.