Raw Generation Expo Cluj-Napoca si prima impresie despre produsele Evolve Beauty!

Raw Generation Expo Cluj-Napoca a fost acum o saptamana si m-am bucurat de cateva ore in compania celor care iubesc natura 100%. Am scris despre acest event in postarea de AICI.
Am apreciat si apreciez acest domeniu, mi se pare clar ca este o arta sa stii sa gatesti fara sa fie produsul procesat in vreun fel.

Tin minte ca acum 6 ani jumate George Eisikovits era bucatatul din emisiunea unde eu eram reporter ( NCN-Culoarea Vietii) si tin mine ca ne facea tot felul de bunatati si toti din echipa ne minunam cum de sunt asa de gustoase si nimic nu este fiert, prajit, etc…acum ma bucur ca stiu ce inseamna aceastda bucatarie si ca acest domeniu este din ce in ce mai apreciat.
Ma bucur ca am descoperit oameni minunati la targ si bineinteles trebuie sa va marturisesc ca preferatele mele sunt : Dulciurile Raw ( si sa va spun si o veste??? Am reusit de atunci sa fac 2 feluri diferite de bomboane raw, poate ati vazut deja pe Facebook si Instagram, mai multe detalii si retele in postarile viitoare)
Mai jos sunt cateva fotografii ca sa va pot arata cat de multa lume a fost si ce produse interesante am gasit acolo, dar pozele oficiale le gasiti AICI

 

 

Am incercat aceste produse de machiaj si mi-a placut foarte mult creionul de ochi jumbo – este foarte pigmentat si culoare este : maro inchis/visiniu

 

Consistenta acestui font de ten chiar a fost interesanta. Era un fond de ten lichid cu o acoperire medie spre mare.

 

 

 

 

 Rawana si bunatatile lor <3

 

Voi va dati seama ca torturile de mai jos sunt facute doar cu produse neprocesate?
Stiti ce bune au fost???!!!…mmmm…

 

 

 

 

 

M-am oprit la standul http://www.bioki.ro si am descoperit 2 branduri de cosmetice noi ( pentru mine)

Va povestisem in acea saptamana ca sunt interesata de aceste produse si am avut placerea sa le cunosc/testez la Raw Generation Expo.
Este vorba despre site-ul http://www.bioki.ro ce detine mai multe companii. Mie mi-au atras atentia produsele de la Evolve Beauty. O marca din Marea Britanie ce propune o gama de produse cosmetice bio pentru îngrijirea tenului, corpului si parului, ce au la baza ingrediente naturale, bogate in nutrienti, seminte de moringa, uleiul peruvian Sacha Inchi, migdale, fructele goji, peptidele din grau si multe alte ingrediente naturale.

 

 

 

 

Eu mi-am ales 4 produse.
1. Mască AHA pentru un ten luminos și catifelat.
2.Crema de fata hidratanta cu peptide.
3. Șampon reparator cu proteine din grâu și migdale, păr uscat sau deteriorat.
4. Cremă de corp ultra hidratantă Skin Cocoon, piele uscată sau sensibilă.
Am inceput sa folosesc trei produse : Masca de fata, (este extraordinara, are un miros de caisa si e foarte fina)  samponul si crema de corp.
Sper la sfarsitul saptamanii sa fac si cateva review-uri pentru ele.

Pana atunci, o saptamana buna va doresc!

2 Comments on Raw Generation Expo Cluj-Napoca si prima impresie despre produsele Evolve Beauty!

  1. Larisa Duță
    March 23, 2015 at 7:11 pm (9 years ago)

    Câte bunătăți!
    Eu sunt vegană și mi-ar fi plăcut să trec pe acolo. Cu siguranță aș fi descoperit o mulțime de bunătăți. Poate ajung anul viitor!
    Mulțumim pentru postare 🙂

  2. Gabriela Popescu Gorgan
    March 23, 2015 at 7:12 pm (9 years ago)

    Te pup Larisa si ma bucur ca ti-a placut articolul meu. Cand stiu din timp ca va fi urmatoarea editie te anunt si te asteptam cu drag pe la Cluj 🙂