Am descoperit un nou brand, este vorba de Techir…detalii mai jos!

Dragele mele,
Dupa varsta de 30 de ani, trebuie sa avem din ce in ce mai multa grija de noi ( si inainte, cum sa nu…:))
Va recomand sa mancati sanatos, sa va hidratati, sa faceti sport, sa zambiti si sa va bucurati de micile detalii frumoase din viata voastra.
Atunci cand vine vorba de tenul tau, am grija sa aleg produsele ce mi se potrivesc mie ( eu am un ten uscat si sensibil)
Inainte de ziua mea, am primit un cadou din partea celor de la TECHIR si am ramas surprisa de aceste produse.

Din pacate nu le cunosteam ( dar mai bine mai tarziu decat niciodata) si am inceput sa folosesc 2 produse.
Este vorba despre : Crema regeneratoare de fata si  SAPUN EXFOLIANT SI HIDRATANT DE CORP
Astazi am sa va spun mai multe detalii despre acesta companie si parerea mea despre aceste 2 produse.
” In spatele companiei S.C. Techirghiol.ro Cosmetics & Spa S.R.L se afla o echipa tanara si entuziasta ce a facut ca beneficiile apei saline si ale namolului sapropelic din lacul Techirghiol sa devina ingredientele naturale de baza pentru producerea gamei authotone de creme dermato-cosmetice marca TECHIR®.
Din pasiune si respect pentru resursele naturale romanesti si beneficiile lor pentru ingrijirea pielii, in laboratorul Techir din statiunea balneo-climaterica Techirghiol, se produc pentru inceput trei tipuri de creme dermato-cosmetice: crema antireumatica pentru masaj, crema hidratanta de maini si crema hidratanta de fata.”

Mai multe detalii gasiti pe site-ul lor : http://www.techir.ro 

Despre :  Crema regeneratoare de fata 

Eu o folosesc o data pe zi, seara.
In fiecare seara am ritualul meu, folosesc un demachiant ( chiar daca in ziua respectiva nu m-am machiat, este Sfant acest ritual) apoi aplic o crema cu miscari usoare pe toata suprafata fetei, dar si gat si decolteu.
Crema regeneratoate de fata Techir este indicata in inbunatatirea programului de ingrijire a tenului, oferindu-i mineralele si vitaminele necesare primului strat de piele ( epiderma) in timpul somnului, atunci cand tot organismul se odihneste.
Apa salinica din lacul Techirghiol confera cremei o textura fina si cu miscari usoare intra foarte repede in piele. Eu va recomand sa nu aplicati foarte mult produs pe fata, daca este nevoie, puteti reaplica. Pana la urma de ce sa risipim produsul? Tenul nostru isi ia exact cat produs are el nevoie.
Mirosul acestei creme este unul usor sarat, eu asa l-am simtit si imi aduce aminte de mare…
De asemenea, am primit si o sticluta mica cu namol de la Techirghiol…si mirosul imi aminteste de o vacanta de vara, la Mamaia cu bunica mea 🙂

” Retetele gamei TECHIR® sunt rodul unei indelungate colaborari si cercetari in laboratoarele cosmetice Salsomaggiore Terme din Italia si sunt inovative si unice pe piata romaneasca fiind singurele dermato-cosmetice pe baza de apa salina mineralizanta si namol sapropelic terapeutic din lacul Techirghiol.
Inspiratia crearii produselor cosmetice Techir are la baza povestea legendarilor pacienti ai lacului Techirghiol, batranul Techir si magarusul sau. Conform legendei, miraculoasele beneficii ale apei saline si ale namolului sapropelic au fost descoperite de cei doi si de atunci statiunea atrage anual mii de turisti la malul lacului Techirghiol.”
Despre SAPUN EXFOLIANT SI HIDRATANT DE CORP :

Ei bine, atunci cand vorbesc de exfoliere am cel mai sincer zambet si ochii imi sunt plini de bucurie. Sunt produsele mele preferate!

Ador particulele exfoliante pe corpul meu si simt ca imediat dupa folosirea acestui produs pielea este mai curata, fina si pregatita pentru un prim bronz.

Daca sunteti in Constanta puteti merge la Alimentara Bio
sa va achizitionati produsele, daca nu, acestea se pot cumpara on-line :  http://www.techir.ro

O zi frumoasa va doresc si voi reveni cu testimoniale pregatite cu drag pentru voi!

Comments are closed.