Makeover transformation, alaturi de Cristina Pacurar si Galeria de Stil

Acum 2 saptamani in Cluj a fost Galeria de Stil.
Pe langa faptul ca a fost o expozitie unde tinerii designeri au putu sa-si vanda creatiile vestimentare, accesoriile, gentile si asa mai departe, acest eveniment a fost si prilejul de a realiza sedinte foto intr-un cadru minunat : Muzeul de Arta din Cluj.
Alaturi de echipa mea am realizat 2 transformari.
In prima transformare Cristina Pacurar a fost in rolul principal.

 Before and after

Pe Cristina o cunosc de vreo 2 ani de zile si este un personal cameleonic.
Intotdeauna are exact atitudinea, expesia fetei, dar si a corpului exact cum este nevoie pentru sedinta foto, sau prezentarea propusa.
De aceea, mi-a facut mare placere sa lucrez cu ea si o felicit pentru activitatile ei de model.

Rochie: Demetra Boutique – Demetrios by Ilissa
De par s-a ocupat L’Oréal Professionnel si Romina, o profesionista in acest domeniu. Intr-o ora a reusit sa ii realizeze o coafura cu mult volum, protrivita tinutei si machiajului propus de mine.
Pe partea de make-up am incercat sa-i fac un machiaj diafan, cu nuante de auriu si roz. Am vrut sa-i aduc un plus de culoare si gingasie.
I-am uniformizat perfect tenul, folosind produse cu acoperire medie spre mare. Cristinei i-am stilizat sprancenele, dar nu foarte mult, ea avand o forma frumoasa, naturala. Pe pleoapa fixa am adaugat un eyeliner auriu si pe pleoapa mobila 2 nuante de roz aducandu-i mai multa profunzime cu o linie de tus generoasa ( roz ), chiar la baza genelor superioare si o pereche de gene naturale.
Pe pleoapa inferioara am intrat in coltul intern al ochiului pana in coltul exter al ochiului cu un roz fume, pentru mai mult dramatism si dorinta de a intensifica si mai mult machiajul, alegand o cromatica diafana.

 

 Multumesc pentru decor : Le Ador

Baza de machiaj, fondul de ten, pudra, bronzerul si iluminatorul au fost : Melkior Professional

 

 

 

Pentru ruj am ales eyelinerul gel de la Inglot, nr. 71

Multumesc entru tinuta magazinului : Demetra Boutique – 
Fiti deschise la experiente noi!
 Un eyeliner aplicat pe buze, alaturi de un glos trasparent va ajuta sa staluciti toata ziua si un eyeliner auriu pe pleoapa fixa, adauga volum si un pic de joaca intregului machiaj!

Comments are closed.