Despre atelierul de machiaj de saptamana trecuta si cateva tipsuri pentru machiajul de vara.

 

 

Desi ne-am propus o zi cu soare, bineinteles ca a plouat si la acest atelier de machiaj, dar asta nu ne-a impiedicat sa fim in jur de 15 persoane iubitoare de machiaj.
Am avut parte de o seara ca intre fete, unde am discutat despre tipurile de ten, care sunt programele de ingrijire a tenului nostru, cum sa avem grija in fiecare seara de tenul nostru, cum sa ne demachiem corect, cat de importanta este lotiunea tonica, ce inseamnă hidratarea unui ten/hranirea unui ten si despre cum sa ne gasim produsele de ingrijire pentru fiecare tip de ten in parte.


Desi machiajul este domeniul pe care il practiv, cand vine vorba de cosmetica, stiu bazele acesui domeniu si stiu de la Camelia ( v-am mai povestit de ea aici pe blog) , ca cel mai important este sa avem grija de tenul nostru. Noi, make-up artistii nu suntem Photoshop, nu putem sa lucram impecabil un machiaj, pe un ten care are porii foarte dilatati, sau daca tenul este extrem de uscat si se descuameaza.
Grija mare la cei care lucreaza cu tenul vostru ( sa va gasiti cosmeticiana potrivita, sa va simtiti confortabil acolo si sa fiti deschise la propunerile ei) va va ajuta sa mergeti din doua in doua luni la ele si veti vedea pe tenul vostru transformarile, in bine, bineinteles.
Cat tine de cateva detalii pe care le-am discutat la atelier in ceea ce priveste machiajul pentru vara, am cateva recomandari si pentru voi.
Aplicati in fiecare zi o crema cu factor de protectie si apoi un fond de ten cu acoperire mica, sau medie, ca tenul vostru sa respire, dar sa fie si uniformizat.
V-as sugera sa folositi geluri pentru sprancene ( eu le iubesc pe cele de la NYX) sau farduri de sprancene. Aceste produse va vor ajuta sa le stilizati corespunzator.
Eu sunt de parere ca atunci cand avem tenul uniformizat si sprancenele frumos stilizare mai avem doar nevoie de putin ruj si putem iesi in lume 🙂
Dar daca mai doriti si altceva puteti alege fardurile de culoarea piersicii, cu si fara sidef, mascara, (aplicat pe gene cu grija, de la radacina pana pe varf) un blush sidefat pe pometi si ruj 🙂
Da, si pe timpul verii recomand rujul.
Daca aplicati si un strat uniform de creion, pe toata suprafara buzelor si apoi ruj, va asigur ca va rezista mai mult.

 

Fiti indraznete in ceea ce priveste culoarea rujului, puteti combina roz cu rosu, portocaliu. Culori vibrante si puternice, asta va sugerez pentru zilele de vara si nu uitati sa zambiti! 
 

           Mai multe detalii despre viitoarele ateliere veti gasi pe Pagina mea de Facebook!

Comments are closed.