Yes, this in me, in #pasindoi by : ANER si Dj Jonnessey

Yessss this is me!!!!
Acum o luna, am avut placerea sa fiu alaturi ANER si Dj Jonnessey  in cel mai recent videoclip al lor ” Pas in doi ” 
Trebuie sa va povestesc, asa ca, asezati-va comod pe fotoliu, urmeaza povestea clipului :

Pe Dj Jonnessey il cunosc de 4-5 ani, dar pe Andrei ( ANER ) am avut placerea sa-l cunosc abia acum un an si jumatate, cand am facut parte din echipa lui pentru alte 2 videoclipuri ( detalii AICI ) 
si ca de fiecare data am gasit 2 oameni grozavi, cu multa rabdare, profesionisi si mereu cu zambetul pe buze.

Cei doi mi-au propus sa fiu in cel mai recent videoclip al lor!!!!!!!!

Alaturi de  ColorS Media  au stabilit regia videoclipului si Andrei m-a anuntat. Stiti, sunt anumite dorinte pe care le avem magazinate in minte/suflet, eu am avut unul ( sa fiu pe coperta unei reviste, am fost in 2010 pe Cosmopolitan ) altul, sa fiu in rolul principal intr-un videoclip ( am fost, datorita lor) siiii….( nu va mai zic, dar sunt cateva, am sa va spun atunci cand se vor indeplini. )
Raspunsul meu a fost unul afirmativ si abia am asteptat ziua din iulie sa incepem filmarile 🙂

 

Filmarile au durat 2 zile, aceasta parte a fost filmata la ANER acasa ( Turda ). A fost extrem de cald, am fost o echipa de 6 oameni, am ras, am facut poze, am dansat, am cantat, ne-am distrat foarte mult si am filmat, bineinteles!!!!

Pentru aceste filmari am ales o tinuta extrem de confortabila, coronita din flori ( facuta de mine ) o pereche de tenisi si un machiaj colorat, fresh 🙂

 

 

Duble multe, pentru ca mai intrau in cadru masini, dar toate momentele au fost extrem de haioase.
Zambetele noastre erau pe fata ori de cate ori ne lasa Vlad ( ColorS Media ) sa ne uitam la ce filma, sau atunci cand Oana si Andrei Deyu, ne aratau fotografiile.

 

 

 

 

 

 ANER si #fatadinclip pentru #pasindoi

 

 

Am filmat si la Remeti/Bihor,  ” aproape de Cluj ” ( cum spunea Vlad ) la aprox. 102 km, dar s-a meritat. Drum lung, emotii multe. Eu am lucrat acum 7 ani in televiziune si mi-a placut foarte mult, dar acum au fost cateva emotii de inceput, pentru ca imi doream sa fie un proiect frumos, pe placul echipei si mai ales, al vostru 🙂

 

 

Obositi…foarte obositi :)))

 

Seara am mers spre Cheile Turzii :

 

Fotografiile de mai sus sunt realizate de Oana Dan Si Andrei Deyu. Va multumim!!!!!

 

Pe langa faptul ca am fost alaturi de baieti chiar in videoclip, am avut grija si de machiajul lor si al meu 🙂

 

 

ANER si Dj Jonnessey, va multumesc si abia astept urmatoarele voastre proiecte, pana atunci ne vedem duminica, 30 august, la Zilele Municipiului Turda!

 

Comments are closed.