Aveti grija de tenul vostru si apoi aplicati produse de machiaj!

Fiecare machiaj pe care il fac pentru mine, dar si pentru clientele mele, incepe cu o demachiere.
Cel mai frecvent folosesc o apa micelara ( cea de la Bioderma ) si apoi incep sa aplic baza de machiaj.
Clientele le rog sa vina demachiate. Daca este vorba despre o mireasa ( cu care deja am mai discutat, la proba ) o indrum sa mearga la o cosmeticiana.
Cosmeticiana, are grija de tenul ei 2-3 luni inainte de frumosul eveniment.
Eu pe Camelia Cosmetica, am cunoscut-o acum un an si 2-3 luni si ma bucur ca pe zi ce trece imi cunoste mai bine tenul, are grija de el, dar si de sprancenele mele.
De asemenea, tot pe ea o recomand cu drag cand cineva ma intreaba de o cosmeticiana buna.

 

Tin foarte mult sa cred ca, orice tehnica de machiaj, produse de machiaj scumpe, etc. se vor aplica mult mai bine pe un ten sanatos, curat.
Mai avem de lucru si la partea : de mancat sanatos, de baut apa, de zambit, dar si de tratamentele cosmetice.

 

Faceti un test :
Aplicati fondul de ten imediat dupa ce v-ati spalat pe fata si vedeti cum arata tenul vostru.
In alta zi, aplica fondul de ten pe o fata curatata mai intai cu un produs exfoliant, apoi o crema hidratanta, sunt sigur ca varianta a doua o sa fie pe placut vostru.
Machiajul de mai jos mi l-am facut in aceeasi zi in care am fost la Camelia ( unde imi facusem o curatare profunda, pensat, masca de hidratare )
Imediat dupa sedinta de cosmetica, tenul meu a aratat proaspat, doar cu mici pete rosiatice ( zonele : pometi, nas, barbie, dar asta doar o ora dupa tratament) dupa, ei bine tenul meu era curat, asa ca nu am adaugat prea multe produse de machiaj.

Camelia mi-a pensat sprancenele ( cat mai natural ) si le-a vopsit intr-un maro cald. Pentru machiaj am adaugat un ser pentru fata cu ceai alb de la Oriflame, un fond de ten de la Paese ( aplicat cu un beauty blender umezit) o pudra de orez de la Paese, putin blush, mascara si un ruj mat de la MUFE.

 

Comments are closed.