Despre muzica si voie buna in 23 octombrie la We Love Retro !

Imi place toamna!

Mai ales la Cluj šŸ™‚ Un nou val de tineri se anunta o data cu primele zile de facultate. E nebunie in tot orasul, aglomeratie, statii de autobuz pline de tineri, dar imi place ( bine ca nu am carnet, nici masina ) ma plimb cu busul si le raspund tuturor cu zambetul pe buze de vreo statie de bus. Asa eram si eu acum 11 ani šŸ™‚
Primele mele zile la Cluj au fost interesante.
Eram 3 fete venite din Galati, la faculta` in Cluj. Stiam de 25, de Tabitha, de Music Pub si de zilele de muzica retro in Tutancamon, cred ca luni šŸ™‚
Ei bine, nu luni ci vineri in 23 octombrie, pentru nostalgici, dar si pentru tinerii plini de energie mergem la We Love Retro!

Va spun mai multe detalii aici :Ā 

A șaptea ediție Transylvania Music Event aduce la Cluj, Ć®n premieră Ć®n Transilvania, artiștii care au definit muzica anilor ā€™90. Ǝn 23 octombrie 2015 generația celor de 25-35 de ani va avea ocazia să Ʈși reamintească de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală. Atmosfera celor mai marcanți ani din istoria recentă a RomĆ¢niei va fi recreată Ć®n detaliu prin decoruri speciale la ā€We Love Retroā€ ā€“ 90ā€™s edition. Scena le va aparține artiștilor pe a căror muzică se dansează și astăzi la toate petrecerile retro din RomĆ¢nia:
LOU BEGA, LA BOUCHE, CAPTAIN JACK, DOWN LOW și BOMFUNK MCā€™S.

Ā Profită de oferta PRESALE la WE LOVE RETRO!

LOCAȚII PARTENERE
ā— Iulius Mall Cluj-Napoca (standul ticket event de la parter lĆ¢ngă info point)
ā— Casieria teatrală, str. Piața Ștefan cel Mare 14, Cluj-Napoca
ā— CORA Cluj-Napoca (pe culoar, standul de bilete de lĆ¢ngă Inmedio)

ONLINE
http://www.biletmaster.ro
Bilet Standard (Presale): 60 lei (Ć®n loc de 80 lei) – Ć®n limita stocului disponibil.
Bilet Golden Circle – 99 lei (Ć®n limita stocului disponibil).
Bilet VIP – 200 lei (Ć®n limita stocului disponibil).

Ā Din cutia de amintiri, am gasit cateva fotografii din anul I, deci acum 11 ani šŸ™‚
Ā Preferatii mei la We Love Retreo vor fi clar LA BOUCHE feat. NATASCHA WRIGHT.
Abia astept sa-i aud, piesele lor le ascultam in clasa a IV-a, ( nu mai conteaza cati ani au trecut de atunci) important este ca evenimentul imi va da o stare de bine si sper sa fiti si voi acolo.
Vor concerta :
LOU BEGA este binecunoscut pentru melodia ā€Mambo Nr. 5ā€ care a devenit instantaneu un hit la nivel internațional, ocupĆ¢nd locul 1 Ć®n top-uri Ć®n majoritatea țărilor din Europa, și locul 3 Ć®n SUA. Ǝn 1999 și-a lansat albumul de debut ā€A little bit of Mamboā€ care a ajuns pe locul 3 atĆ¢t Ć®n țara sa de origine, Germania, cĆ¢t și Ć®n Statele Unite ale Americii. Semnătura muzicală a artistului consistă din Ć®mbinarea elementolor muzicale ale anilor ā€™40 ā€“ ā€™50 cu elemente și sunete moderne.

LA BOUCHE feat. NATASCHA WRIGHT
Celebra trupă LA BOUCHE a avut un rol semnificativ Ć®n industria muzicii pop a anilor ā€™90 și este cunoscută pentru hituri precum: ā€Be My Loverā€, ā€Sweet Dreamsā€, ā€Fallinā€™ In Loveā€ și ā€SOSā€

CAPTAIN JACK sunt cel mai bine cunoscuți pentru piesele ā€Captain Jackā€, ā€Drill Instructorā€ și ā€Little Boyā€. Captain Jack au fost influențați muzical de genul eurodance care a fost popular Ć®n Europa, Oceania și America de Sud Ć®n anii ā€™90.

DOWN LOW,
un simbol al muzicii Hip-Hop Ć®n Europa. Joe Thompson (rapper) și Michael Dalien (cĆ¢ntăreț) au fost recunoscuți ca și ā€œNașiiā€ Hip-Hop-ului European din anul 1995 cĆ¢nd și-au făcut debutul cu ā€Vision of Lifeā€. ā€Johnny Bā€, “Once Upon A Time”, “Moonlight”, “Murder”, “Potion” sunt piesele care i-au clasat pe artiști ca leaderi ai muzicii rap Ć®n Europa.

BOMFUNK MCā€™S și-au făcut debutul Ć®n 1999 cu albumul ā€In Stereoā€. Melodiile ā€Freestylerā€, ā€Uprocking Beatsā€ și ā€B-Boys & Flygirlsā€ au ajuns celebre Ć®n toată Marea Britanie peste noapte. La TME vine Ć®n formula de dj set, DJ INFECTO, dj-ul original Bomfunk MC’s.

Comments are closed.