Walking month by : Betfair Romania. Noi adunam pasi, cine se mai inscrie?

Adunăm pași pentru dotarea cu echipament a Spitalului de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, secția Terapie Intensivă! Un proiect al Fundației Comunitare Cluj.

Aceasta este bratara mea! Sper sa adun cati mai multi pasi 🙂 

Foarte important : Bratarile raman pentru participanti si dupa eveniment 🙂 

Competiția se derulează pe parcursul unei luni de zile, în perioada 22 septembrie – 22 octombrie 2015.

Pentru a se înscrie, participanții vor forma echipe de 4 persoane; aceștia pot fi prieteni, colegi sau membri ai familiei, iar dacă nu își găsesc o echipă, vor fi distribuiți aleator pentru a forma una. Înscrierea în competiție se face accesând platforma http://www.walkingmonth.ro și achitând o taxă de participare, care va fi virată în fondul de finanțare a cauzei. În perioada 01-10 septembrie participanții beneficiază de early bird.

Fiecare concurent va primi in kit-ul de participare o brățară de monitorizare a activității sportive. Echipa a cărei membrii vor aduna cei mai mulți pași va fi desemnată câștigătoare. La finalul fiecărei săptămâni se vor anunța echipele care sunt lideri de clasament în săptămâna respectivă.
Prima ediție pentru comunitate a programului “Walking Month” este inițiată de Betfair România și implementată local în parteneriat cu Fundația Comunitară Cluj.
Impreuna cu sotul meu si inca doi prieteni ne-am adunat si speram sa castigam!

2 Comments on Walking month by : Betfair Romania. Noi adunam pasi, cine se mai inscrie?

  1. Anonim
    September 14, 2015 at 1:12 pm (9 years ago)

    Buna Gabriela, am o intrebare: bratarile sunt imprumutate participantilor pe durata concursului, sau le raman lor? Multumesc si mult succes!

  2. Gabriela Popescu
    September 14, 2015 at 1:14 pm (9 years ago)

    Bratarile raman pentru participanti si dupa eveniment 🙂