Curs de initiere in arta machiajului, in Cluj-Napoca. Locatie: Gabriela Popescu Makeup Academy

Cu bucurie in suflet va impartasesc ca in data de 2 noiembrie voi incepe un nou curs de initiere in arta machiajului.
De aceasta data, acest curs va fi intr-un studio primitor, chiar in inima Clujului. Mai exact pe strada Paris, nr. 55, la  
Gabriela Popescu Makeup Academy!


Trainer : Gabriela Popescu – make-up artist si formator cursuri machiaj.

Gabriela Popescu a absolvit Facultatea de Arta si Design in Cluj-Napoca si are o experienta de peste 5 ani ca si Make-up artist. In ultimii ani a realizat machiaje pentru cataloagele de prezentare a unor companii renumite din domeniul frumusetii si al modei precum: Benvenuti, Guess, Piera, Abelle Romania, Laura Ciobanu, Noshasha, diferite sedinte foto pentru stilisti, portofolii pentru modele, dar a avut si placerea sa lucreze cu persoane publice cum ar fi : Alexandra Ungureanu, Sore, Cristian Gog, Lucia, Mihaela Tivadar, ANER, Dj Jonnessey si lista poate continua. A absolvit cursul de Perfectionare in arta machiajului si a participat la nenumarate Masterclassuri de make-up din tara. A tinut ateliere de machiaj pentru diferite companii din industria frumusetii, a fost trainer la una dintre scolile de formare profesionala renumite din Cluj, si acum preda diferite seminarii, cursuri de initiere in arta machiajului, , cursuri de automachiaj la Gabriela Popescu Make-up Academy.
Se ocupa de organizarea diferitelor evenimente de moda si frumusete din Cluj si scrie aproape zilnic pe blogul ei despre beauty si lifestyle.
Puteti sa-i urmariti activitatea pe :
Detalii CURS DE INITIERE IN ARTA MACHIAJULUI : –
– Introducere in arta machiajului
  Notiuni dermo-cosmetice
– Teoria culorii
– Tehnici de corectare a fetei – contouring and strobing
– Machiajul ochilor ( tehnici de corectare )
– Machiajul de zi
– Machiajul pentru sedinta foto ( tehnica americana)
– Machiajul smokey eyes ( tehnica americana)
 – Machiajul banana inchisa
– Machiajul fantezie
– Machiajul de mireasa
– Aplicarea genelor false de tip smocuri si banda.
Durata cursului : 60 ore ( 4 sau 5 saptamani, depinde de diecare grupa in parte cum stabilim orele si zilele de curs ) 
Cursante : min.3
Practica se face intre cursante, dar si pe modele. Se va lucra cu produse de machiaj profesionale, doar pensulele va trebui sa le aduceti dumneavoastra.
Locatie : Str. Paris, nr. 55, Cluj-Napoca
Cadou : Solutie pentru dezinfectat pensulele, patela pentru amestecarea produselor cremoase si fotografiile din timpul cursului, menite sa va ajute sa incepeti portofoliul de make-up artist.
La finalul cursului se obtine DIPLOMA SCOLII, de participare.
Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la numarul de telefon : 0746155768 si imi puteti scrie pe adresa de e-mail : contact@gabrielapopescumakeup.ro
Va multumesc si astept cu drag sa ne cunoastem!

Comments are closed.