Un nou brand de care m-am indragostit : Glazel Visage!

Despre The Makeup Shop cred ca v-am tot povestit, le cunosc pe fetele care il detin chiar de la inceputuri si m-am bucurat sa le observ dorinta in a avea un site de nota 10. E foarte bine pus la punct tot, de la cat de usor este sa realizezi o comanda on-line, la detaliile din newslettere, brandurile si produsele pe care le au ei, pana la modul in care comanda iti este adusa acasa, ambalata, pregatita parca de spiridusi.
De curand site-ul ne-a anuntat ca vor aduce brandul Glazel Visage. Auzisem de el de ceva timp, dar nu aveam nici un produs, asa ca, a venit momentul mult asteptat sa am si eu acest brand in case 🙂 Pentru ca, pentru voi, clientele mele si pentru cursantele mele tot ce-i mai bun si nou doresc sa detin.
In machiajul de jos, va prezint produsele Glazel Visage pe care le-am folosit step by step 🙂

Din acest brand am ales la acest tip de machiaj sa pun accentul si pe ochi, folosind un fard mineral pulbere cameleonic extraordinar, dar si un luciu foarte pigmentat.

 

 

Pentru inceput, mi-am realizat tot machiajul pe care il relizez zilnic, uniformizarea tenului, realizarea strancenelor si un pic de contouring in zona pometilor si in zona nasului. Am folosit aici corectorul cremos nr. 12 de la Glazel Visage , pe care il gasiti aici. Acest corector are o culoare potrivita tenului meu ( eu sunt ca si nuanta mediu spre inchis, chiar si cand nu sunt bronzata)
Corector pentru ten profesional cu putere mare de acoperire, are o formula cremoasa si concentrata. Este extrem de usor de aplicat, camufleaza imperfectiunile tenului precum: acneea, petele, pistruii, semnele, cearcanele, pungile de sub ochi, dar eu l-am folosit pentru contouring si a facut minuni.

 

 

In zona ochilor am ales ca si baza un fardul de pleoape satinat Glazel Visage (Rezerva) – nr. 134, este un gri satinat, care mi-a placut la atingere. Fard de pleoape profesional are o textura satinata (usor sidefata) si matasoasa, ce are o acoperire mare si o pigmentare puternica inca de la prima aplicare. Se aplica uniform pe pleoapa si se estompeaza extrem de usor in exteriorul ochiului, pentru un efect cat mai natural. Pentru ca mi-am dorit o acoperire puternica, mi-am umezit usor pensula plata si apoi am aplicat rapid pe pleoapa.

Peste acest fard am aplicat foarte rapid si fardul pulbere cameleonic Glazel Visage Cameleon – nr. C8

A conferit machiajului meu o stralucire aparte. Cu un concentrat ridicat de particule stralucitoare , care ofera pleoapelor o diadema veritabila de lumina, intr-o multitudine de reflexii. Au o textura extrem de fina, se pot folosi direct pe pleoape sau pe arcada, peste alte farduri sau peste baze de machiaj colorate (eyeliner, creion, fard cremos, etc.).

 

 

 

 

 

Zona buzelor mi-am dorit-o creamoasa, culorata, asa ca am ales un luciu pigmentat, tot de la Glazel Visage ,  nuanta 8, o gasiti aici.

Cu o formula lejera, fara efect lipicios, mi-a oferit volum buzelor cu un minimum de culoare. Poate fi folosit de unul singur, deasupra unui creion de contur sau a unui ruj de buze. 

Ce-mi place in mod deosebit la brandul Glazel Visage ? 
Ca au palete si farduri refill ( preturile sunt foarte bun3, avand in vedere ca aceste produse sunt profesionale, ca sunt mate, satinate, metalice) si ca iti poti alege tu ce fel de farduri doresti sa-ti pun in paleta. Paletele sunt metalice, de foarte buna calitate, cu spatii de 15, 8, 6 unde iti poti pune fardurile. Aaa…si inca ceva, ce mi-a placut foarte mult ( vezi poza de mai sus ) fardurile vin intr-un ambalaj de unica folosinta din plastic, dar care este grozav, pentru ca ni se intampla de multe ori sa avem patele metalice, dar nu toate fardurile sa intre acolo ( pana ne luam alta, bineinteles) si uite asa, poti sa-ti tii frumos compatimentat fardul, fara sa-l pui in cutiute de chibrituri, sau servetele 😛
Eu o am pe cea de 6 farduri. Cele care le-am ales eu sunt :
Farduri

          Mate :  S48,  S16
          Metalice : X22, X18
          Satinate : 33, 134

2 Comments on Un nou brand de care m-am indragostit : Glazel Visage!

  1. Anonim
    October 19, 2015 at 1:59 pm (9 years ago)

    Unde, in Cluj, adica nu online, se gasesc aceste produse? Mersic.