Despre Makeup Fest 2015 si V for Vintage

Saptamana trecuta am fost plecata la Bucuresti, acelasi tren, aproape aceeasi cuseta, dar de aceasta data cu lumina aprinsa ( ohhh noooo….) si un domn care a sforait pana in zor de zi…
Dupa o noapte ” alba ” am baut prima cafea de KFC si m-am pornit cu un taximetrist tare simpatic ( altfel dupa noaptea precedenta nu stiu daca faceam fata unuia nervos/stresat si cu figuri ) spre Piata Unirii.
Acolo m-am intalnit cu o buna prietena din Galati si ne-am facut planuri pentru zilele ce le vom petrece in Bucuresti.
Prima parte a zilei am petrecut-o la Make-up Fest. Un eveniment la care eu tin foarte mult si la care incerc sa fiu prezenta in fiecare an.
Anul acesta evenimentul a fost la Crystal Palace Ballrooms,
un spatiu primitor unde am putut invata lucruri noi ( diferite seminarii tematice ) unde am putut incerca produse noi, unde am putut sa ne intalnim cu make-up artisti din toate colturile tarii si ne-am putut bucura de un concurs interesant pe tematica ” The Dark Side “.
Am selectat pentru voi cele mai frumoase imagini.

Make-up Fest este un targ unde diferite companii vin si isi vand produsele. Personal as fi preferat mai multe reduceri, mai multe promotii pentru make-up artistii cu diploma si mai multe branduri, dar asta e, poate la anul.
Dupa prima zi de Make-up Fest am fost si la V for Vintage.
Un event pe care il cunosc din perioada cand eram mai activa cu astfel de targuri in Cluj, dar si Bucuresti.
Am fost bucuroasa sa vad artisti in devenire ( Studentii la facultatile de arta din Timisoara si din Bucuresti), dar si designeri consacrati.

M-am bucurat de acesti tineri. Eram prezenti la V for Vintage pentru a vinde, dar si pentru a arata creatii deosebite facuta in timpul facultatii. Fiind la inceput de drum este destul de dificil sa incepi sa-ti vinzi creatiile, dar parerea mea este ca trebuie sa fii vizibil, doar asa vei putea creste.

Comments are closed.