Galeria de Stil – 27-29 noiembrie la Muzeul de arta din Cluj-Napoca

În curând se vor auzi primele acorduri ale sãrbãtorilor de iarnã. Fii pregãtit sã faci cadouri unicat!

Galeria de Stil îi aşteaptã pe iubitorii de modã în perioada 27-29 noiembrie la Muzeul de Artã din Cluj-Napoca.

2

12119988_10207175738647928_7200057158985950_o

 

Gusturile nu se discutã – spune o vorbã veche. Dar, cu siguranţã, ele pot fi cizelate, cultivate şi clar conturate în funcţie de stil. Singurul eveniment din Transilvania care promoveazã talentul tinerilor designeri români revine cu o ediţie de toamnã-iarnã.

Peste 25 de designeri vor fi prezenți personal împreună cu colecțiile lor și vor da sfaturi sau sugestii vizitatorilor. Vor fi piese vestimentare unicate sau de serie mică, versatile, outfit-uri interesante, ț,inute avangardiste sau clasice și, cel mai important, vor fi pentru toate buzunarele!

Creatiile Laurei Ciobanu vor fi prezente in acest weekend la Cluj !

3

1

 

Tinerii care petrec ore în şir în ateliere, care studiazã în detaliu fiecare cusãturã a creaţiilor marilor case de modã, care-şi sacrificã timpul cu scopul de-a veni pe piaţã cu altceva şi care sunt înzestraţi cu un talent insuficient promovat, meritã sprijiniţi!

     Galeria de Stil a arãtat încã de la prima ediţie cã publicul e însetat de frumos, de eleganţã, de practic, de nou.

 

După ce în luna aprilie am avut onoarea de-a o avea ca invitat special pe Ana Morodan, votatã în 2014 “Digital Diva of the Year” la cea mai importantă competiţie a bloggerilor şi personajelor online de fashion din Romania, acum la Galeria de Stil veți putea cunoaște designeri care au început să fie recunoscuți și peste granițe.

 

De exemplu, Maia Raţiu va fi prezentă la Galeria de Stil cu aceeași colecție pe care a prezentat-o și în cadrul Paris Fashion Week.

Cred cu tãrie cã femeile cautã în prezent rochii care se potrivesc personalitãţii lor, ca de asemenea, rochii menite a fi piese de artã, cu tãieturi unice şi texturi îndrãzneţe, aşa cã asta e ceea ce fac eu.”, a declarat designerul.

 

Pentru prima data va fi prezentă și Veronica Frișan, care va aduce în prim plan piese nonconformiste, versatile ,cu un design minimalist, concepute pentru a scoate clientul din anonimat! Nu e de mirare că vedete precum Smiley, Don Baxter sau Redblonde aleg ținute Veronica Frișan pentru aparițiile lor publice.

Iubitorii de design, de accesorii, vor putea sã o cunoascã şi pe Laura Olaru (Bucuresti), designerul de genţi apreciat de vedete precum Andreea Raicu, Jojo sau Tili Niculae.

 

Galeria de Stil este un eveniment organizat de aceeaşi echipã care a construit cel mai cunoscut brand al expoziţiilor de nuntã din ţarã – Nuntã la Palat.

 

Vã aşteptãm începând de vineri, 27 noiembrie 2015, ora 13:00, la Muzeul de Artã Cluj-Napoca.

 

Comments are closed.