Eu am ales argintiu si alb pentru o manichiura de Sarbatoare!

In Ajun mereu mi-am propus sa ma relaxez,sa fiu atenta la ultimele detalii, sa pregatesc casa de Sarbatoare, sa impodobesc bradul si sa aprind luminitele din brad.

IMG_6068

Anul acesta unde m-am relaxat? La Simona, la Nail Boutique si restul detaliile inca nu le-am facut ( si ora este 16:00 )

Are mereu grija de mine, sa-mi fie manichiura potrivita pentru evenimentele frumoase din viata mea. E atenta la cele mai mici detalii si e o placere sa ma las pe mainile ei!

IMG_6013 IMG_6017 IMG_6018 IMG_6022 IMG_6026

Afara nu ninge, e un fel de”London town” in Cluj, e multa ceata si frig, asa ca eu si Simona ne-am gandit sa aducem zapada si fulgii de nea pe unghiile mele. Am ales alb, argintiu si ” zapada ” A iesit o manichiura eleganta, chiar daca unghiile mele nu sunt prea lungi ( deja stiti ca asa le prefer, asa imi este mai comod la munca ) Oja este semipermanenta si 3 saptamani sigur va tine pe unghii. Modelul acesta il voi avea si pentru seara de Revelion si zic eu ca va merge la orice tinuta voi purta!

IMG_6045 IMG_6057 IMG_6123

Alegeti calitate atunci cand vine vorba de manichiura! Specialistii de la Nail Boutique sunt alaturi de voi, va pot propune manichiuri deosebite ce va vor scoate din anonimat! IMG_6160

IMG_6156

Alaturi de Nail Boutique va doresc Sarbatori Fericite!

Foto : Horatiu Ban

Comments are closed.