In 10 martie ne vedem la The Woman!

Din 2012 merg in fiecare an la The Woman!

Este evenimentul pe care nu-l ratez si mi-l pun in agenda chiar din primele zile ale anului .

Anul acesta va fi unul extrem de solicitant pentru mine, cu multa munca in studio, cu multe ore predate pentru cursantele mele, cu evenimentele pe care le realizez cand vine vorba de beauty, tutorialele de machiaj pe care le pregatesc pentru voi de ceva timp si multe altele.

Asa ca, am nevoie de energia pozitiva de la aceasta conferinta, de tipsurile pe care cele 10 doamne de poveste mi le vor oferi. Mi-am pregatit o agenda speciala, in care voi nota de la fiecare 3-4 fraze care ma vor ajuta.

10155790_1322312681128416_3431760495332824325_n

The Woman este singura conferință de women leadership din România care a reușit să își păstreze continuitatea și să crească de la ediție la ediție.
Ziua femeii este doar oportunitatea, scopul evenimentului însă, este de a dezvolta comunitatea de femei în business prin valoarea și calitatea pe care formatul evenimentului o aduce: speakeri aleși cu grijă, workshopuri interesante, surprize de tot felul.
The Woman nu mai este doar un eveniment ci o tradiție!

Cand vine vorba despre tinuta si machiajul pe care vi le sugerez sa le purtati in ziua conferintei am sa va dau cateva sfaturi.

  1. Optati pentru un machiaj curat, fresh si rezistent ( evenimentul incepe in jurul orei 10:30 si se va termina undeva la ora 19:30 )
  2. Alegeti culori naturale in zona ochilor, roz quartz, caisa, piersica, auriu, bej, sunt culori care nu dau gres niciodata si sunt usor de amestecat intre ele. Lucrati cu o nuanta deschisa in coltul intern al ochiului si spre coltul extern mergeti cu o a doua nuanta ca si intensitate.
  3. Puteti opta si pentru o linie de eyeliner, fie ca este una pe maro, fie ca este una pe negru, dar va sugerez sa o exersati cu 3-4 zile inainte.
  4. In zona pometilor armonizati machiajul cu un blush roz caisa, ( merge la orice tip de ten, ca si culoare ) si aplicati un stop de iluminator. Va face machiajul mai fresh si va fi acel ceva ce va va binedispune.
  5. In zona buzelor aveti 2 optiuni. Ori mergeti pe un gloss sau un ruj usor cremos, intr-o culoare naturala, sau alegeti un ruj rosu, bordo, sau visiuniu. Va sfatuiesc sa indrazniti si sa purtati machiajul cu mult drag.
  6. Pentru mici retusuri va sfatuiesc sa aveti la voi o pudra compacta translucida, care sa o aplicati in zona T si rujul pe care vi l-ati aplicat dimineata.

DSC_0251 DSC_0277 DSC_0279 DSC_0280

In ceea ce priveste tinuta, cred ca trebuie sa va reprezinte si sa va simtiti confortabil. Puteti opta si pentru blugi, alaturi de o pereche de pantofi cu toc, dar si o rochie clasica, neagra, sau bleomarin.

Tinute : Atlantica.ro

Untitled-1

Fiti alaturi site-ul : The Woman

Aici veti descoperi mai multe detalii despre eveniment, programul din ziua de 10 martie, dar si speakerii care vor fi alaturi de noi.

Comments are closed.