Produse preferate de pe Biospot!

Cand vine vorba despre ingrijirea tenului am 2 produse preferate. Produsele contur ochi si produsele de exfoliere.

Pentru produsele de contur ochi am si o poveste tare draguta. Am cliente si cursante care isi doresc o acoperire mare in zona cearcanelor, pentru ca: oboseala, nopti nedormite, etc. etc…si acea zona ca si pigmentatie are o culoare maronie/vinetie asa ca, daca punem anticearcanul rezolvam problema rapid. Ei…din pacate nu-i chiar asa, din punctul meu de vedere mai bine hidratam si avem grija de acea zona ( cu o seara inainte, 2,3,etc… ) si mai apoi aplicamĀ  cu grija chiar fondul de ten si asa veti vedea ca zona este mult mai natural corectata din punct de vedere al culorii si nu vor aparea dungulitele inestetice de fond de ten si pudra, pentru ca zona de sub ochi este foarte bine hidratata si produsele se vor ” lipi ” pe acea zona.

De 3 seri folosesc un gel pentru zona contur ochi de la Macrovita si il ador, da stiu, sunt doar 3 zile, dar imi place textura fina a gelului si mirosul foarte fin si abia astept sa-l mai folosesc de aceea m-am gandit sa va spun si voua.

Se gaseste pe Biospot un site foarte usor de folosit cu produse cosmetice. Acest gel pentru conturul ochilor are ca si componente active orezul bio, musetelul si proteina de orez.

DSC_0012 DSC_0014

De asemenea cand vine vorba despre exfoliere sunt fanul numarul 1 la acest gen de produse, fie ca sunt pentru corp, fie ca sunt pentru fata.

Exfoliere, gomaj, peeling, toate fac acelasi lucru : elimina celulele moarte de pe suprafata pielii, astfel piele e pregatita pentru urmatorul produs ( crema de zi, de seara, etc )

Pentru corp cel mai recent body scrub pe care l-am incercat este de la Macrovita si face parte tot din categoria cosmetice naturale si se gaseste tot pe Biospot.

DSC_0002 DSC_0007

Scrub gelul pentru corp reuseste sa faca exfolierea perfecta a pielii datorita continutului de zahar si de guarana, in acelasi timp fiind bogat in ulei de masline organic.

E foarte usor de folosit pe tot corpul ( acesta nu este un exfoliant pentru fata ), cu miscari usoare si iti lasa piele fina si catifelata, il ador <3

Voi folositi astfel de produse?

Comments are closed.