Cu gandul la weekend…

Cu gandul la weekend si cu multa munca in weekend ma mai rasfat si eu la Nail Boutique. De aceasta data am ales o culoare asa de proaspata si fresh incant m-am indragostit de ea. Probabil cand va citi Simona ce am scris sigur o sa spuna ” Da, asa-i”

IMG_6796

Cum in aceasta perioada este plin de evenimente frumoase va las sa va delectati cu creatiile Simonei de la Nail Boutique chiar pe pagina lor de Facebook.

IMG_6793 IMG_6795 IMG_6800

Pentru ca in ultimul timp m-au intrebat destul de multe domnisoare daca la acest salon se realizeaza si manichiuri clasice pot sa le spun tuturor ca da, Simona are grija sa va sfatuiasca si sa va propuna exact tipul de manichiura pe care vi-l doriti, fie ca este unul clasic, fie ca este ceva mai indraznet.

Cum vedeti mai jos, eu am ales in aceasta perioada o manichiura simpla, dar zic eu la fel de eleganta si bine lucrata cum v-am obisnuit.

IMG_6799 IMG_6797

Cat tine de machiajul pe care l-am purtat in aceasta mini sedinta foto, este acelasi pe care l-am avut si cand am filmat saptamana trecuta ” Favoritele lunii aprilie si mai ” de pe canalul meu de youtube.

Oare ati vazut filmarea?

Daca nu, va invit mai jos cu drag sa vedeti clipul. Enjoy!

Foto : Francisc Sandor

Comments are closed.