De ce-mi place autobronzantul VITA LIBERATA?

Luna iulie, chiar 16 …ploua, tuna, fulgera, n-am mai vazut soare de vreo 3 zile ( ziua in care a fost canicula)  17 grade, serios? Unde-i vara? Mi-e dor sa fie foarte cald, soarele ma bine dispune, imi da energie, face festivalul mai prietenos!

Luna trecuta am primit un e-mail de la VITA LIBERATA si imi spuneau ca vor sa testez produsele lor, am fost extrem de incantata, dar ma gandeam ca poate ar fi o idee mai buna sa testez produsul poate la inceput de primavara, ca doar acum vine vara :)) Nu stiu cum s-a inamplat dar atat de bine mi-a prins produsul asta de autobronzare incat l-am trecut in favorite. ( Saptamana viitoare voi filma un clip despre favoritele luni unde clar il voi include)

Sa va zic despre ce este vorba.

DSC_0134

VITA LIBERATA este marca irlandeza de autobronzante de lux si gaseste in magazinele Sephora si pe site-ul nostru http://www.vitaliberata.co.uk . Sunt produse 100% non toxice, fara parabeni, fara alcool si fara parfum. Sunt produse fara miros, care hidrateaza pielea timp de 72 de ore dupa aplicatie si care dau un rezultat natural. 80% din ingrediente sunt naturale precum aloe vera, struguri, litchi, papaye, castravete.
Produsul care l-am primit eu pentru testare este un kit de inceput. 3 produse care fac parte din categoria ingrijire, hidratare si un bronz rafinat.
DSC_0130 DSC_0135
Acest kit are un produs de exfoliere, o spuma colorata care se aplica datorita manusii care este reutilizabila pentru ca se poate spala, pentru o aplicare uniforma si pentru a evita sa-ti patezi mainile. Eu o spal dupa fiecare aplicare cu sapun solid organic. Inainte de utilizare se foloseste aceasta crema de efoliere care indeparteaza celulele moarte.
DSC_0140Se poate folosi Pe tot corpul si pielea ramane califelata si pregatita pentru urmatorul pas, produsul care adauga pigment pe corpul nostru.
DSC_0143
Este primul meu autobronzant si cred in zicala ” prima dragoste nu se uita niciodata ” dar haideti sa va spun de ce imi place asa de mult. Acest produs este o spuma si cu manusa din kit poate fi aplicata foarte uniform. Nu are miros, este foarte fina, lasa pielea foarte catifelata si da un bronz foarte rafinat.
Acest produs este perfect pentru viitoarele mirese, care din pacate nu au avut vreme buna pentru bronz. Personal am mers o singura data la solar, acum 12 ani ( in primul an de facultate ) si imi amintesc si astazi cu groaza cum s-au scurs cele 6 minute cumparate 🙁 Nu prefer solarul nici pe clientele mele, nici soarele natural daca nu avem grija sa folosim factor de protectie in crema de zi, in fondul de ten si mai ales pe produsele de ingrijire a pielii. Asa ca, acest produs e cel mai potrivit.
1
Anul acesta nu am fost la nici o zi de bronz, la nici o piscina. In pozele de mai jos am aplicat un singur strat pe brate si picioare ( Daca aplicam doua straturi culoarea era mult mai intensa)
Saptamana trecuta chiar am purtat o rochie alba, scurta si am avut emotii sa nu se pateze de autobronzant si…ghici, chiar nu s-a murdarit deloc, asa ca, are un 10 de la mine si cu drag pentru viitoarele mirese in voi recomanda!
4
IMG_8488 IMG_8489 IMG_8510

Comments are closed.