Hai in Cluj pentru Untold Festival!

Salut si bine v-am regasit!

Am fost in vacanta o saptamana si foarte bine mi-a prins. Am avut vreme buna si m-am relaxat. Am venit in Cluj si m-am pus pe treaba, clientele din weekenduri, cursurile de initiere in arta machiajului, dar si planuri pentru urmatorul festival din Cluj :Untold

Abia astept o atmosfera grozava in Cluj, asa cum a fost si anul trecut, concertele, oamenii faini, targul de moda din Casino si multe alte lucruri interesante. Pana atunci am pentru voi o filmare care sper sa va placa.

Am ales cateva locatii din Cluj unde puteti sa va faceti cele mai faine poze cu Clujul ( mai ales pentru voi, cei care veniti din alte orase, tari )

Va invit sa vizionati clipul meu de pe youtube :

 

Sa va spun despre ce locatii este vorba. Toate se afla in centrul Clujului si le puteti vedea mergand pe jos.

Primele cadre sunt filmare in Piata Avram Iancu, unde veti descoperi Catedrala Ortodoxa din Cluj, dar si Teatrul National. Urmeaza o plimbare pe Eroilor unde gasiti un bulevard plin de cafenele si restaurante. Va invit cu drag sa mergeti la Olivo Caffe ( unde gasiti cea mai buna cafea si mancarea gustoasa ) Urmeaza Piata Unirii unde va recomand sa mancati laToulouse Cafe-Brasserie  la Bujole si sa mancati o inghetata de la Moritz Eis Cluj ( preferata mea este de fistic )

Pe jos, in 5-7 minute ajungeti in Piata Muzeului, pana acolo va puteti opri sa va luati ceva dulce si buna de la Pepe Café  si sa va luati un suvenir ( sau 2, sau 3 ) de la standurile mestesugarilor populari. In Piata Muzeului nu ratati ciocolata de casa de la Francesca, pastele de la Camino Cluj si limonada cu fructe de padure de la CE 🙂

Mergem spre Cetatuie unde Clujul arata de vis si poti sa-ti savurezi un capuccino la Pergola.

Va doresc zile frumoase la Cluj, abia astept sa va cunosc. Mai jos am pus programul de la Festival. Voi cand veniti? Ce artisti abia asteptati sa-i vedeti? ( Eu : Naughty Boy, James Arthur, Faithless, Tieso, Dimitri Vegas, Subcarpati, Argatu si lista poate continua )

Ziua 1

1

Ziua 2

2

Ziua 3

3

Ziua 4

4

Programul poate suferi cateva modificari, asa ca, nu uitati sa verificati si pe Facebook – Untold diferitele informatii de acolo!

Comments are closed.