Beauty bloggers meeting Cluj – Christmas Party

Pe 4 noiembrie am avut editia anuala #bbmcluj si atunci cineva din sala ne-a ridicat mingea la fileu …” hai sa facem si un party de Craciun “… am studiat putin ideea, alaturi de fetele astea faine ( All Made up! by Aqua_shell , Cleopatra Coman-Happy Lifestyle and Living, Julia Hasch)  ne-am mobilizat si intr-o luna am facut ” Winter Edition ” – Beauty Bloggers Christmas Party, sau #bbmchristmasparty

afis bbmcluj

ADS_2599ADS_2427

De aceasta data le-am lasat mai mult pe ele sa intampine invitatele, pentru ca eu am fost mai mult alaturi de micuta mea si am reusit sa vin cateva minute si sa mananc o felie de tort. Apropo de tort, a facut furori pe instagram, e de la Macarons Boutique si gustul e la fel de grovaz precum aspectul!

ADS_2657

Atmosfera de aceasta data a fost una asa de frumoasa, cozy, parca a prins viata un adevarat Christmas party. Am avut parte de o gazda grozava, cei de la UBA Accommodation au fost alaturi de noi si Rejoice Photography by Bianca a reusit sa surprindra cele mai frumoase momente :

ADS_2573-2 ADS_2585 ADS_2599 ADS_2605

Ca sa facem seara mai frumoasa, sa avem energie pentru party au fost alaturi de noi cei de la Marty Restaurants cu pizza, quatro formaggi este preferata mea, trebuie sa recunosc, Full Chocolate/Csupa Csoki. cu briose bune de tot si cei de la Ciocolaterie Leonidas Cluj cu pralinele lor fine si savuroase.

ADS_2428 ADS_2540

ADS_2325 ADS_2698Pentru ca evenimentul este de beauty, am avut parte de noile colectii ale unor branduri dragi noua.

L’Oréal România ne-a facut cadou un fond de ten si o oja ( bineinteles cea rosie este preferata mea ), fondul de ten este pentru un ten normal, dar si uscat, cum il am eu. Culoarea mea este 3.0 si il aplic cu un buretel beauty blender usor umezit.

ADS_2451

ADS_2663

NYX Professional Makeup Romania a venit de aceasta data cu 2 rujuri, unul lichid, metalic si un ruj usor mat cu un ambalaj tare intresant ” Super Cliquey Matte Lipstick ” Este cremos, dar in acelasi timp foarte rezistent, usor de aplicat, imi place mult !

ADS_2667

Golden Rose Romania  este un brand ce ma uimeste de fiecare data cu produsele lor, in cel mai bun sens al cuvantului. Cred ca si voi stiti brandul de ani de zile, de asemenea sper ca stiti ca am un produs preferat de mai bine de 3-4 ani de la ei ( creion de buze/ruj jumbo ). De aceasta data Golden Rose Romania a fost alaturi de evenimentul nostru cu cateva produse noi. M-au incantat glosurile metalice ( desi nu sunt fan, dar acesta este un gloss cu o textura cremoasa, nu lipicioasa, eu il am pe cel 01 – un roz trandafiriu si imi place mult) , pudra translucida, Golden Rose Highlighter Stick si bineinteles rujul lichid mat.

ADS_2474 ADS_2476

ADS_2681 ADS_2682 ADS_2684 ADS_2686 ADS_2691 ADS_2692

O surpriza am avut si de la Auchan Romania, ei de curand si-au lansat o gama de produse de ingrijire a pielii si a parului, Cosmia. Am folosit gelul de dus si miroase tare bine si crema de maini. E pe noptiera mea de cateva zile si imi place pentru ca nu are textura lipicioasa si e la un super pret.

ADS_2680

Sa fim organizate  Facelook Cosmetics ne-a facut cadou o super agenda 2018, a facut furori pe instagram.

ADS_2462Avem deja idei pentru 2018, cu atentie, pasiune le vom pune si in aplicare, sunt sigura !

Va imbratisez!

Comments are closed.