In 3-4 noiembrie 2018 ne vedem la Make-up Fest – Bucuresti

Dragele mele,

Mi-am luat laptop si pot sa scriu mai mult pe blog. La ore tarzii in noapte cand blonduta mea doarme.

Poate asa, cu laptopul asta voi reusi sa va scriu mai multe.

Se vede din titlu, vin la Bucuresti in 4 noiembrie la Make-up Fest  si va avea loc la Crystal Palace Balrooms București.

MUF 2018

Sa va spun ce-i cu acest event.

La Make-up Fest se vor întâlni artiștii și profesioniștii interesați de show-uri, make-up de film și teatru, efecte speciale, body painting etc. Profesioniștii care vor susține workshop-uri și seminarii sunt Alex Abagiu, Oxana și Pera Novacovici, Hagai Avdar.

De asemenea, vor fi prezenți producători și distribuitori de produse și accesorii de machiaj, shop-uri și boutique-uri de machiaj, precum și școli de profil. Foarte multe branduri, pe care nu le poti gasi decat on-line isi vor face aparitia acolo. Imi vin acum repede in minte de Paese, Pensule Kim, Parisax, Gliterro si lista clar poate continua pentru ca sunt multi expozanti.

Apoi, abia astept sa ma intalnesc cu voiiiii, deci invitatia este facuta. Daca sunteti in Bucuresti si vreti sa ma cunoasteti, va astept cu drag la eveniment. Stiu ca sunt multe persoane faine care ma vor acolo, asa ca, e momentul…a si nu, nu vin cu blonduta 🙁 Ea va sta acasa cu tatal ei si cu bunicii.

Apoi este un concurs super fain de machiaj ” Make-up Talent School ” la care va invit sa participati. De aceasta data tematica este una super cool, inspirata din Cirque du Soleil.

In acest an Festivalul va găzdui prima competiție între școlile de profil – Make-up Talent School 2018.

Fiecare școală va avea posibilitatea să propună pe cel mai talentat dintre cei ce le-au trecut pragul în ultimele 12 luni, pentru a-i reprezenta în arena Make-up Talent School 2018.

Foto Make up Talent School

Tema concursului este – “Cirque du Soleil” – machiaj inspirat din lumea magică a circului. De-a lungul timpului circul a fost un spațiu artistic plin de culoare în care machiajul a fost ridicat la nivel de artă. “Cirque du Soleil” captează exact acest lucru prin culori vibrante, stil, abilități artistice și muzică deosebită. Universul “Cirque du Soleil” este unul plin de viață și culoare.

Sper ca toate cursantele mele sa citeasca acest post si daca au dorinta de a participa la acest concurs sa-mi dea de veste. Sunt alaturi de ele cu tot dragul.

 

 

Comments are closed.