Lifebox, un stil de viata mai sanatos.

Salut si bine v-am regasit!

Daca ma urmariti pe Instagram si Facebook probabil stiti deja ca acum o saptamana am inceput sa am un program de mancat sanatos cu cei de la Lifebox.

ADS_9968

Am sa va povestesc aici mai multe detalii si am sa va lamuresc ceva : Nu, n-am slabit cu ei, dar…

Hai sa o luam cu inceputul, acum mai bine de 2 ani avem cu -10 kg, o perioada frumoasa, imi veneau tare bine toate rochiile, desi atunci credeam ca sigur daca mai slabesc 3-4 kg o sa fie si mai bine, vremea a trecut si a fost o perioada si mai frumoasa, am ramas insarcinata si a venit Lavi in viata mea.

Lavi si 33 de kg in plus. Greu, tare greu pentru mine, dar…am incercat dupa 2 luni sa ma apuc de sport, sa mananc mai sanatos, sa reusesc sa fac lucruri pentru mine, cat timp Lavi dormea si 20 de kg s-au dus in vreo 9 luni jumate.

Pentru ca vara este o perioada tare aglomerata pentru mine am uitat de micul dejun normal, cu paine cu seminte, avocado, ou si am dat-o pe corn cu ciocolata, niste fursescuri si fara sport. N-am mai avut timp de nimic, o viata tare aglomerata, plina de evenimente, la job, dar si mutatul intr-o casa noua.

N-am mai pus kg in plus, dar cu dezordinea din punct de vedere alimentar si fara spor nici un gram nu se ducea. Da, am fost norocoasa ca nu s-au mai pus.

Stiu de Lifebox de la Bbm Cluj de acum un an, cand am primit pentru testare un meniu. Mai exact o cutie cu  5 mese. Gatite cu drag, gustoase, condimentate, portionate, perfecte sa ti le iei la job sau sa ti le incalzesti si sa le mananci acasa.

 

Momentul cand a venit Lifeboxul in viata mea a doua oara era intr-o luni dimineata pe la 8:00.

Lifebox este un stil de viata sanatos, acel moment de dimineata cand tu iti primesti mancarea pe o zi. Mi se pare foarte faina ideea. Mancarea este gatita si ti se aduce acasa, la birou, la adresa pe care o doresti tu.

Eu am avut un meniu optim – 1500 de calorii. Un meniu ce m-a facut sa imi reglez mesele, sa fiu mai atenta la ce mananc, sa imi iau ‘ pachetel ‘ la munca.

Meniul a fost in fiecare zi diferit si a cuprins : Mic dejun, gustare 1, pranz, gustare 2 si cina.

46778376_414348389101778_2662158907748646912_n

Ce am mancat ? Mai multe legume, doar de 2-3 ori au fost carbohidrati, carne de curcan, vita, porc, linte, sfecla, ciuperci, quinoa. Adica alimente pe care nu le prea bagi in seama, pentru ca nu le cunosti si nu stii sa le gatesti.

Am sa recunosc si am sa va spun ca desi e un stil de viata, mie mi-a fost greu. Am trisat de 2 -3 ori, pentru ca imi doream ceva dulce, darrrrr am reusit sa ma tin de treaba si sa imi fac si eu cateva gustari pe care sa le pot lua si la munca.

Stiu ca dupa ce am facut postarile pe Instragam m-ati intrebat daca am slabit si am spus ca nu, dar m-a ajutat foarte mult sa vad ca mancarurile nu sunt doar ceva dulce dimineata si o cafea, carne cu cartofi pe la pranz si seara un senvish rapid.

Cred ca e un stil de viata si merita sa-l incercati si sa vedeti ce bine va simtit dupa. E grozav ca au peste 40 de meniuri atente selectate.

 

Pe site-ul lor aveti mai multe detalii despre meniuri si despre preturi.

De asemenea, am un cod de reducere pentru voi. – 10% : GABRIELA10 – pentru orice meniu comandat intre minim 2 si 14 zile maxim.

Spor sa aveti si sa-mi scrieti pe Instagram ce parere aveti si voi despre acest program.

 

Comments are closed.