“Tres Jolie” si…City Chic

Mai multe detalii: 

http://www.qbox.ro/qbox/cluj-stire-detalii–Chic-la-pret-mic-10338.html 

Astazi mi-am propus sa va povestesc despre magazinul meu preferat de incaltaminte…Este un magazin cochet, cu domnisoare zambitoare care te intampina si care iti sugereaza cei mai frumosi pantofiiiiii….cat mai multi pantofi!

Se numeste City Chic si adresa unde il puteti gasi este:
B-dul 21 Decembrie  1989 Nr.51 Cluj-Napoca
Tot ce-si poate dori o femeie sunt siguranta ca isi gaseste in acest magazin, de la cei mai rafinati pantofi de seara, pana la botinele de mers zi cu zi la job:)
Imi place la nebunie ideea unui magazin care le poti gasi pe toate, de la pantofi, botine,cizme sport, cizme elegante, balerini si sandale si de ce sa nu recunosc ca sunt topita dupa pantofiorii de toate culorile din lac:) Sunt preferatii mei si toate culorile mi le-as dori!
Articolele de incaltaminte sunt realizate in special din piele intr-o paleta  larga de culori si texturi, iar preturile acestora sunt foarte avantajoase. Chiar daca esti o tipa care prefera tinutele sport cu siguranta iti vei gasi ceva chiar pe gustul tau, la fel daca esti o domnisoara foarte eleganta si romantica, dar cu siguranta iti vei gasi si daca esti o nebunatica ce merge des in cluburi fii sigura ca aici iti gasesti incaltamintea mult visata!
Sa fii dinamic , sa te simti bine si sa porti lucrurile in propriul tau stil –aceasta este – filosofia brandului City Chic.
 Si-au deschis si un magazin on-line de care si eu sunt f.f.f bucuroasa si sper din suflet sa va bucurati si voi de minunatele lor produse.
Cateva modele care mi-au atras atentia…dar va garantez ca in magazin sunt multttt mai multe 🙂

 

  
http://www.incaltamintecitychic.ro

G.

Comments are closed.